«Ποιο Star Wars; Μόνο Φάρος» - Πώς ο Φάρος Κερατσινίου έγινε Νο1 θέμα συζήτησης 22 πράγματα που γράφτηκαν για την ομάδα της A2 που πέταξε εκτός του Τελικού Κυπέλλου τον ΠΑΟΚ - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

«Ποιο Star Wars; Μόνο Φάρος» – Πώς ο Φάρος Κερατσινίου έγινε Νο1 θέμα συζήτησης 22 πράγματα που γράφτηκαν για την ομάδα της A2 που πέταξε εκτός του Τελικού Κυπέλλου τον ΠΑΟΚ

29.12.2015 11:56

Ο Αθλητικός Όμιλος Φάρος Κερατσινίου είναι αθλητικός σύλλογος που δραστηριοποιείται στο Κερατσίνι του Πειραιά, όπου και βρίσκεται η έδρα του, το Κλειστό Γήπεδο Κερατσινίου «Π. Νικολαΐδης».

 

Επίσημο έτος ίδρυσής του είναι το 1971 και αγωνίζεται με χρώματα το κόκκινο και το μπλε. Διατηρεί τμήματα καλαθοσφαίρισης και πετοσφάιρισης.   Η ιδέα για τη δημιουργία του Φάρου ανήκει στον Αρχιμανδρίτη Στέφανο Λαχάνη.

 

Ο σύλλογος ξεκίνησε την πορεία του από την περιοχή του Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου από όπου και απλώθηκε σε ολόκληρη την περιοχή. Μέχρι και το 2014 αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και συγκεκριμένα στον 2ο Όμιλο Νότου.

 

Τότε ήταν που ανέβηκε στην A2 και ήταν η πέμπτη άνοδός του σε ισόποσα χρόνια.    Χτες βράδυ πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του ελληνικού αθλητισμού, σε ομαδικό επίπεδο, αφού απέκλεισε τον ΠΑΟΚ με 69-65 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου στο μπάσκετ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό!   Να τι είχαν να πουν στο τουίτερ…     . . . . . . . . . .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ στο…

Πηγή: www.lifo.gr

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017