Ποιος μιλάει καλύτερα…«γαλλικά» στη Νέα Δημοκρατία; Η απίστευτη απάντηση Μητσοτάκη!(βίντεο) | Mikrometoxos.gr

Ποιος μιλάει καλύτερα…«γαλλικά» στη Νέα Δημοκρατία; Η απίστευτη απάντηση Μητσοτάκη!(βίντεο)

26.11.2015 00:02

Ποιος μιλάει καλύτερα…«γαλλικά» στη Νέα Δημοκρατία; Η απίστευτη απάντηση Μητσοτάκη!(βίντεο)

Ποιος μιλάει καλύτερα...γαλλικά στη Νέα Δημοκρατία; Η απίστευτη απάντηση Μητσοτάκη!(βίντεο)

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έριξε ένα απίστευτο «κάρφωμα» στην μπασκέτα του αντιπάλου Ευάγγελου Μεϊμαράκη… σχολιάζοντας τα «γαλλικά» που έχουν ειπωθεί τα τελευταία 24ωρα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ ρωτήθηκε, σε συνέντευξή του στο MEGA, για το επεισόδιο με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη- τόσο σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος μαζί του όσο και στο σημερινό συμβάν του πρώην προέδρου της ΝΔ με συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά.

«Εγώ θέλω έναν πρόεδρο που να μιλάει καλά αγγλικά, κάτι απαραίτητο όταν κάνουμε διεθνείς επαφές», απάντησε χαμογελώντας ο κ. Μητσοτάκης. «Πάντα μπορούν να ειπωθούν δύο κουβέντες παραπάνω. Ομως όταν η χώρα αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, το μέλημά μας πρέπει να είναι πως η κεντροδεξιά θα προτείνει μία πειστική εναλλακτική λύση και όχι ποιος μίλησε γαλλικά, κινέζικα ή αραβικά», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά το αν πίσω από το «φιάσκο» της Κυριακής υπήρχε σαμποτάζ, κάτι που υπονόησε η Ντόρα Μπακογιάννη χθες ενώ για κάτι τέτοιο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε διαφορετική άποψη.

«Δεν έχω καμία ένδειξη ότι υπήρξε σαμποτάζ. Οι εκλογές θα γίνουν το συντομότερο δυνατό. Δεν είμαι σε θέση να πω πότε. Όταν θα γίνουν, θα γίνουν με τρόπο αδιάβλητο, θα γίνουν με το σωστό τρόπο», απάντησε, σημειώνοντας ακόμη ότι δεν θα δεχόταν να αλλάξει η διαδικασία.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο δόλου, σχολίασε «Δεν βλέπω δόλο. Βλέπω διοικητική ανικανότητα».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017