Πλωτό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ η θαλαμηγός του Σπύρου Σαγιά - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Πλωτό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ η θαλαμηγός του Σπύρου Σαγιά

01.09.2015 01:26
Γράφει η Λωρίν Μπακόλ
O επικεφαλής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης μιλάει στο κινητό του καθώς βουλιάζει στο πίσω κάθισμα του θηριώδους τζιπ BMW Χ5 με το οποίο μετακινείται.
Πίσω του ακολουθεί ένα ακόμη τζιπ με τους άνδρες της ασφάλειάς του μάρκας Toyota Land Cruiser. Το κομβόι θυμίζει στιγμιότυπο από το CSI ΜΙΑΜΙ καθώς κατευθύνεται σε μία από τις μαρίνες της Αθήνας. Εδώ βρίσκεται η θαλαμηγός του Γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Σπύρου Σαγιά, η οποία έχει μετατραπεί σε ένα πλωτό Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Γιάννης Ρουμπάτης, ως άλλος Στηβ Μαγκάρετ, αισθάνεται ότι πρέπει να απλώσει μια ομπρέλα προστασίας πάνω από την θαλαμηγό που έχει μετατραπεί σε στρατηγείο του ΣΥΡΙΖΑ.
Εδώ ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Παππάς, ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο ίδιος ο Σπύρος Σαγιάς κάνουν τα ραντεβού τους με τους δημοσκόπους, τους μηντιάρχες, τους εκδότες τους διαφημιστές και τους δημοσιογράφους που έχουν αναλάβει την επικοινωνιακή εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Το πλωτό επιτελείο  μετακινείται κάθε τόσο για να αποφεύγει τα αδιάκριτα βλέμματα.
Ο μόνος υπουργός, εκτός από τον Σαγιά, που έχει πρόσβαση στην θαλαμηγό είναι ο Χουλιαράκης ο οποίος εμφανίζεται συνήθως έχοντας στο πλευρό του την γοητευτική γραμματέα του Αλέξη Τσίπρα Κωνσταντίνα Κιντώνη η οποία δεν παίρνει το βλέμμα της από τον υπουργό.
Η ονειρεμένη θαλαμηγός του Σαγιά και ο παφλασμός των κυμάτων επιτρέπει στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάζει φαεινές ιδέες τις οποίες προστατεύει από υποκλοπές ο Γιάννης Ρουμπάτης.
Στην θαλαμηγό του Σαγιά γεννήθηκε η ιδέα του εμπνευσμένου συνθήματος πάμε μπροστά, το οποίο είναι εφάμιλλο με το Αγαπάτε Αλλήλους του Ιησού Χριστού.
Ατυχώς για το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ και η θρυλική κουμπάρα του Μειμαράκη Ρεβέκκα Σκαφτούρου, σκέφθηκε και του ψιθύρισε παρόμοιο σύνθημα με αποτέλεσμα να χαθεί η αποκλειστικότητα.
Η θαλαμηγός όμως θα τους φέρει έμπνευση και σύντομα θα έχουμε νέο σύνθημα του στυλ σκίζουμε το μνημόνιο για να το ξαναγράψουμε.
Την ώρα που το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ απολαμβάνει παγωμένη σαμπάνια στην θαλαμηγό, τα κινητά τους δεν σταματούν να χτυπούν.
Επιχειρηματίες όπως ο Σταύρος Ψυχάρης, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Γιώργος Κουρής, ο Γιώργος Μπόμπολας αγωνιούν να μάθουν νέα για την πορεία της προεκλογικής εκστρατείας, ενώ θέτουν τα ΜΜΕ στην διάθεση της θαλαμηγού του ΣΥΡΙΖΑ.
Ε, ρε γλέντια στην Κολομβία των Βαλκανίων…

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017