Πιτσιόρλας: Επόμενες ιδιωτικοποιήσεις ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΛΘ-Εργαζόμαστε, ώστε να υπάρχει ανάπτυξη | Mikrometoxos.gr

Πιτσιόρλας: Επόμενες ιδιωτικοποιήσεις ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΛΘ-Εργαζόμαστε, ώστε να υπάρχει ανάπτυξη

09.04.2016 10:01

Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στ. Πιτσιόρλας, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Mega, ανέφερε ότι μετά τον ΟΛΠ, προχωράμε με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τον ΟΛΘ, ενώ σημείωσε ότι στο ΤΑΙΠΕΔ υλοποιούμε τη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή εργαζόμαστε να φύγουμε από την αύξηση της φορολογίας και να μπούμε σε άλλη συζήτηση, να υπάρξει ανάπτυξη, να αυξηθεί το ΑΕΠ.

Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε, στο τέλος Μαΐου θα έχουμε δεσμευτικές προσφορές για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ για τον ΟΛΘ θα έχουμε οκτώ εταιρείες από όλο τον κόσμο που διεκδικούν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον κ. Πιτσιόρλα, στόχος είναι τον Ιούλιο να έχουμε δεσμευτικές προσφορές για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια ο κ. Πιτσιόρλας ανέφερε πως “στο ΤΑΙΠΕΔ υλοποιούμε τη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή εργαζόμαστε να φύγουμε από την αύξηση της φορολογίας και να μπούμε σε άλλη συζήτηση, να υπάρξει ανάπτυξη, να αυξηθεί το ΑΕΠ”, κάτι που εκλήφθηκε ως έμμεση απάντηση του προέδρου του Ταμείου στα σχόλια του Χρήστου Σπίρτζη.

Είμαστε σε μια σημαντική στιγμή και δύσκολη στιγμή για τη χώρα, στα πλαίσια της αξιολόγησης… Η συμφωνία μας δίνει πόντους, δίνουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα τηρεί τις υποχρεώσεις της, στη διαπραγμάτευση και έχει πολύ μεγάλες προοπτικές”, συμπλήρωσε.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017