ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ – Εμφανίστηκε στην Αθήνα ο υπερτυχερός του Τζόκερ που κέρδισε 15,5 εκατ. ευρώ | Mikrometoxos.gr

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ – Εμφανίστηκε στην Αθήνα ο υπερτυχερός του Τζόκερ που κέρδισε 15,5 εκατ. ευρώ

16.12.2015 00:55
ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ

Περαστικός από το πρακτορείο στα Βραχνέικα φαίνεται ότι ήταν ο μεγάλος τυχερός του Τζόκερ που κέρδισε 15,5 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια του «τυχερού» πρακτορείου το πρωί στον ΑΝΤ1, έμαθε ότι ο νικητής έκανε την εμφάνισή του σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Αθήνα.

Το «μαγικό» δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στα Βραχνέικα στην παραλιακή ζώνη του Δήμου της Πάτρας και από τη νύχτα της Κυριακής όλοι αναζητούν τον πολυεκατομμυριούχο.

Ιδιαίτερα χαρούμενη η νεαρή ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, Ολγα Κορδά, η οποία αισθάνεται και αυτή τυχερή, αφού το μοναδικό τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο δικό της κατάστημα. «Είμαι πολύ χαρούμενη και μακάρι αυτός που κέρδισε τα χρήματα να τα έχει ανάγκη και να αλλάξει όλη του η ζωή προς το καλύτερο», είπε η κ. Κορδά.

Στα Βραχνέικα μόλις έγινε γνωστή η είδηση επικράτησε αναστάτωση και οι φήμες για τον υπερτυχερό οργιάζουν. Μέχρι και το όνομα Αχαιού πολιτικού που είναι κάτοικος της περιοχής ακούστηκε, ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριξαν πως το ΤΖΟΚΕΡ «έπεσε» σε επιχειρηματία στα Βραχνέικα. Πολλοί κάτοικοι της περιοχής έλεγαν χθες πως από το γεγονός ότι έπαιξε μονό 2,5 ευρώ και έτοιμο δελτίο συμπεραίνουν πως δεν πρόκειται για συστηματικό «παίκτη» και σίγουρα δεν πρόκειται για κάποιον… πλούσιο.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017