«Παρών» στην κούρσα της διαδοχής δήλωσε ο Κυριακός Μητσοτάκης και επίσημα | Mikrometoxos.gr

«Παρών» στην κούρσα της διαδοχής δήλωσε ο Κυριακός Μητσοτάκης και επίσημα

23.09.2015 00:03

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : ΔΗΛΩΝΩ ”ΠΑΡΩΝ” ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΝΔ…

«Παρών» στην κούρσα της διαδοχής δήλωσε ο Κυριακός Μητσοτάκης και επίσημα, με συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο του Ant1, το βράδυ της Τρίτης. Ο ίδιος δήλωσε σχετικά πως: «Δεν θα ήμουν υποψήφιος, αν δεν πίστευα πως η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται ριζική ανανέωση».

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως υπηρέτησε την παράταξη της ΝΔ από 15 χρονών για να υποστηρίξει πως πλέον η παράταξη χρειάζεται ανανέωση ως προς τις αξίες, την πολιτική και τα πρόσωπα που την απαρτίζουν.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως το πρόβλημα της ΝΔ είναι «βαθύ», ενώ υποστήριξε πως έχει τη δυνατότητα και τη θέληση να αλλάξει πολλά πράγματα. «Η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο κεντροδεξιό κόμμα της Ελλάδας, εκφράζει την αστική τάξη και πρέπει να κινείται από τις παρυφές της σοσιαλδημοκρατίας αλλά να εκφράζει μέχρι και εκείνους που χαρακτηρίζονται δεξιοί».

Όσον αφορά στις προγραμματικές θέσεις που ο ίδιος θα υπηρετήσει εφόσον εκλεγεί, αυτές είναι η ελευθερία, η αξιοκρατία, η δικαιοσύνη, ενώ σημείωσε πως πρέπει να δίνονται ίσες ευκαιρίες σε όλους.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017