Πανγαία: Από εκδηλώσεις και δηλώσεις καλά τα πάμε, με την μετοχή τι θα γίνει;

Για τις εκδηλώσεις, τις δηλώσεις και τις λοιπές παράτες δεν μας πέφτει λόγος, ούτε ποτέ μας απασχόλησαν ή πρόκειται να μας απασχολήσουν… Είναι άλλου ρεπορτάζ αυτή η ενασχόληση…

Εκείνο που μας απασχολεί και μας ενδιαφέρει είναι η πορεία της μετοχής μίας εισηγμένης εταιρείας, πόσω μάλλον όταν μέσω αυτής εκπροσωπείται μία πολυδιαφημισμένη εταιρεία που τόσα πολλά υπόσχεται…

Μπήκε λοιπόν στο ΧΑΑ η ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ και θαυμάστε το βάθος που προσέφερε στην αγορά του ΧΑΑ…

ΣΕ σύνολο (14) συνεδριάσεων έχει συνολικά πραγματοποιήσει συναλλαγές… 2568 τεμαχίων…

ΣΕ πέντε συνεδριάσεις δεν έκανε καν πράξη στο ταμπλό!!

ΣΤΗ συνεδρίαση της Δευτέρας 18/1 έχασε το 14,79% της αξίας της, αφού χλώμιασε μπροστά στις προσφορές… 64 τεμαχίων!

ΚΑΙ ΧΘΕΣ υποχώρησε κατά 7,41% με 381 τεμάχια και τζίρο 1523 ευρώ!!

ΤΗΝ ίδια ώρα διαβάζαμε…

Έναρξη της συνεδρίασης – 20.01.2016 – ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ

ΧΑΑ10

Μια από τις βασικές επιδιώξεις των χρηματιστηρίων διεθνώς είναι να επιβεβαιώνουν την πραγματική αξία της αγοράς στην τοπική επιχειρηματικότητα και να ενισχύουν παράλληλα μια επωφελή και διαρκή σχέση μεταξύ επιχειρήσεων και επενδυτών.

Στο πλαίσιο αυτό το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχτηκε την εταιρία ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του εταιρικού μετασχηματισμού της.

Εκδηλώσεις όπως η σημερινή, αποτελούν τόπο συνάντησης των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα και σχέδια στην τοπική και διεθνή επενδυτική κοινότητα.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Πρωτόπαπας και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αριστοτέλης Καρυτινός κήρυξαν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ακολούθησε εταιρική παρουσίαση της Εθνικής Πανγαία από τον κ. Αριστοτέλη Καρυτινό στους συμμετέχοντες της αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

—-

Για την παρουσία τώρα της μετοχής τους στο ταμπλό μάλλον θα τους ξέφυγε… Είχαν σοβαρότερες ασχολίες οι άνθρωποι…