ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Τρόφιμος φυλακών ο Μελισσανίδης, καίνε αυτοκίνητα στον ΠΑΟΚ”

Νέα βέλη εξακόντισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ιβάν Σαββίδη, μετά από τις απαντήσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην αρχική τοποθέτηση.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με νέα τοποθέτησή της, ακόμα πιο σκληρή από την πρώτη που αφορούσε στην πρόταση για συνάντηση των ιδιοκτητών των τεσσάρων “μεγάλων” του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στη νέα θέση των πρωταθλητών Ελλάδας, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκαλείται “πρώην τρόφιμος φυλακών” και ειρωνικά “εξυγιαντής”, ενώ κατηγορείται για τη συνοδεία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ και το ποιόν τους.
Επιπροσθέτως, επίθεση εξαπολύεται και εναντίον του ΠΑΟΚ, με αφορμή την εμπλοκή στελέχους της ΠΑΕ σε εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη και για την πυρπόληση του αυτοκινήτου του μάνατζερ του Έργκις Κάτσε.
Η θέση του Ολυμπιακού
“Σε αντίθεση με τις παραισθήσεις του πρώην τροφίμου των φυλακών κ. Μελισσανίδη εμείς αντιπαραβάλλουμε την αλήθεια και την εικόνα. Τις φωτογραφίες και τα βίντεο του τελικού στο ΟΑΚΑ.
Ας απαντήσει λοιπόν ο “εξυγιαντής” και τζάμπα σωτήρας στο φίλαθλο κοινό της χώρας, ποιοί ήταν αυτοί που τον συνόδευαν στον τελικό του Κυπέλλου στα επίσημα του ΟΑΚΑ και πόσες δεκάδες χρόνια φυλακή είχαν ο καθένας;
Ακόμα περιμένουμε την Πολιτεία, τον κ. Κοντονή και την ΕΛ.ΑΣ. να ασχοληθεί με την εισβολή των “ποινικών” και των εγκληματιών στο ποδόσφαιρο υπο την καθοδήγηση του στενού τους φίλου κ. Μελισσανίδη.
Όσο για τους ευαίσθητους “εξυγιαντές” του βορρά που μετρούν… κακουργηματικές πράξεις, ακόμα περιμένουμε να πάρουν θέση για την εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη στην οποία συμμετείχε υπάλληλος και στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αλήθεια, όλοι αυτοί οι Αρμένιοι και Γεωργιανοί που τους έδινε εντολές, ποιό οικονομικό όφελος είχαν να καίνε τα αυτοκίνητα και τα σπίτια του ατζέντη του Κάτσε ώστε να υπογράψει στον ΠΑΟΚ το συμβόλαιο του με τους όρους που ήθελε ο κ. Σαββίδης;
Πώς τους έχει διαφύγει μια ολόκληρη εγκληματική οργάνωση, μέλη της οποίας προσελάμβαναν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως ανταμοιβή για πράξεις όπως η πυρπόληση του αυτοκινήτου του προπονητή της Ξάνθης Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-0;”

__________________

http://www.contra.gr/