Ο Χαράλαμπος Γκότσης, θα είναι πιθανότατα ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. | Mikrometoxos.gr

Ο Χαράλαμπος Γκότσης, θα είναι πιθανότατα ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

31.10.2015 20:40
Ο Χαράλαμπος Γκότσης, θα είναι πιθανότατα ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Λίγες ώρες μετά την υποβολή της παραίτησης Κώστα Μποτόπουλου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότερος νέος πρόεδρος θα είναι ο Χ. Γκότσης.

Ο Χαράλαμπος Γκότσης είναι καθηγητἠς στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Σπούδασε οικονομικά στα Πανεπιστήμια Αμβούργου και Marburg Γερμανίας από όπου απέκτησε και τον τίτλο του διδάκτορος με θέμα διατριβής “Η συμβολή του Τραπεζικού Συστήματος στη χρηματοδότηση της οικονομίας στην Ελλάδα”.

Διδάσκει Μακροοικονομική, Οικονομική Πολιτική, Διεθνές Εμπόριο, Τραπεζική Οικονομική, Χρήμα και Τράπεζες, Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, κ.α. Επίσης διδάσκει στα Μεταπτυχιακά Τμήματα E-MBA, MBA και MBA-Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν σε θέματα Μακροοικονομικής, Οικονομικής Πολιτικής, Τραπεζικά και Διεθνούς Εμπορίου. Έχει συγγράψει σειρά βιβλίων καθώς και πολυάριθμα άρθρα σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά.
Έχει χρηματίσει Πρόεδρος, Δ/νων Σύμβουλος και Σύμβουλος σε πολλές επιχειρήσεις του χρηματωπιστωτικού αλλά και του τομέα μεταποίησης. Διαθέτει πλούσια συνεδριακή και σεμιναριακή εμπειρία όπου συμμετείχε με πλήθος εισηγήσεων.
*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017