Ο Φλαμπουράρης και οι… 80 σωματοφύλακες | Mikrometoxos.gr

Ο Φλαμπουράρης και οι… 80 σωματοφύλακες

25.04.2016 15:06

Αυξημένη φύλαξη μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε

Την ώρα που τα Αστυνομικά Τμήματα ερημώνουν και, παραμένουν μόνο δύο ή τρεις αστυνομικοί να το στελεχώνουν, τα πολιτικά πρόσωπα έχουν στη διάθεσή τους έως και 80 αστυνομικούς για να τους φρουρούν.

Παρότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας έλεγε στη Βουλή ότι μείωσε τις φρουρές αστυνομικών που φυλάσσουν πολιτικά πρόσωπα τον διέψευσε  ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει 144 βουλευτές τους οποίους φρουρούν 225 αστυνομικοί, ενώ η Νέα Δημοκρατία διαθέτει 75 βουλευτές που έχουν προστασία από 275 αστυνομικούς. Όπως έλεγε ο ίδιος τη μεγαλύτερη φρουρά διαθέτει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα όμως με τον ΒΗΜΑτοδότη ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης χαίρει προστασίας από ογδόντα αστυνομικούς και όπως αναφέρεται για να βρεθούν τόσοι πολλοί αστυνομικοί, αποσύρθηκαν και ορισμένοι από αστυνομικά τμήματα και άλλες υπηρεσίες της αστυνομίας.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι του υπουργού στα Εξάρχεια έχει γίνει στόχος επίθεσης δύο φορές, όταν τα ξημερώματα της 21ης Νοεμβρίου του 2015 άγνωστοι έριξαν εύφλεκτο υγρό στην πόρτα του και έβαλαν φωτιά, ενώ λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 29 Ιανουαρίου του 2016, έπεσε… βροχή από βόμβες μολότοφ.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017