Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ “ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ”» – Στημένο το Αρμενία – Αλβανία σύμφωνα με τους Σέρβους!

Η κόντρα των Σέρβων με τους Αλβανούς καλά κρατεί… Μπορεί προ λίγων ημερών η Σερβία να πήρε… γλυκιά εκδίκηση με τη νίκη της με 0-2 μέσα στην Αλβανία, όμως όπως φαίνεται αυτό δεν της αρκεί.

Η πρόκριση της Αλβανίας στα τελικά του Euro 2016 (για πρώτη φορά στην ιστορία της), σε συνδυασμό με τον δικό τους αποκλεισμό, δεν… έκατσε και πολύ καλά στους Σέρβους.

Συγκεκριμένα, ο Τύπος της χώρας, υποστηρίζει η χθεσινή (10/11) νίκη της Αλβανίας με 3-0 μέσα στην Αρμενία με την οποία οι… .άσπονδοι φίλοι τους «σφράγισαν» την πρόκριση στα τελικά του Euro, ήταν στημένο!

Πάντοτε σύμφωνα με τους Σέρβους τέσσερις παίκτες της εθνικής ομάδας της Αρμενίας, ο τερματοφύλακας και τρεις αμυντικοί ήταν «πιασμένοι».

Πιο αναλυτικά, καθένας τους έλαβε το ποσό των 500.000 ευρώ ο καθένας, προκειμένου να δεχθούν… γκολ και ουσιαστικά να επιτρέψουν στην Αλβανία να πάρει το ματς.

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ τους οι Σέρβοι, σημειώνουν ότι λίγη ώρα πριν τη σέντρα υπήρξαν μεγάλες ανακατατάξεις στις αποδόσεις online πονταρίσματος στο εν λόγω ματς και συγκεκριμένα σε εταιρείες στοιχημάτων σε Λονδίνο, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Βερολίνο και Παρίσι.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν πως η νίκη της Αρμενίας από το 2.85 «σκαφάλωσε» στο 4.10, ενώ η νίκη της Αλβανίας από το 2.60 έπεσε στο 2.05.

[ Online ]