Ο Σκουρλέτης ούτε καν άνοιξε τις προσφορές για τους υδρογονάνθρακες – Οι φάκελοι δεν ανοίχτηκαν λόγω… άλλων προτεραιοτήτων

Οι προσφορές για τα «οικόπεδα» σε Ιόνιο και Κρήτη έχουν κατατεθεί από τις 14 Ιουλίου – Οι φάκελοι δεν ανοίχτηκαν λόγω… άλλων προτεραιοτήτων αναφέρουν πηγές από το υπουργείο

Άλλο ένα πλήγμα στην οικονομία κατάφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πριν αποχωρήσει, καθώς όπως αποκαλύπτεται «ξέχασε» το θέμα των υδρογονανθράκων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αρμόδιος υπουργός Πάνος Σκουρλέτης αν και βρέθηκε στον υπουργικό θώκο από τις 20 Ιουλίου ούτε καν άνοιξε τις προσφορές που είχαν κατατεθεί έξι ημέρες νωρίτερα, στις 14 Ιουλίου, επί υπουργίας, δηλαδή, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή οι συνεχείς παραινέσεις αρμοδίων στελεχών προς τον υπουργό να κινήσει τη διαδικασία δεν έπιασαν τόπο αρχικά λόγω του βάρους που είχε δώσει στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους για τον ενεργειακό τομέα και εν συνεχεία λόγω… άλλων προτεραιοτήτων όπως αναφέρουν με νόημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η μεσολάβηση των εκλογών αναμένεται να φέρει νέες καθυστερήσεις στην όλη διαδικασία.

Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός για την παραχώρηση των 20 οικοπέδων σε Ιόνιο και Κρήτη παρά την αρνητική συγκυρία των ιδιαίτερα χαμηλών τιμών του πετρελαίου κατάφερε να συγκεντρώσει προσφορές για τρια οικόπεδα και να προσελκύσει το ενδιαφέρον τουλάχιστον μιας μεγάλης πολυεθνικής με τις πληροφορίες να μιλούν για τη γαλλική Total.

—————————

Σχόλια58
Kostas29/08/201522:56
Τι να ξέρει από πετρέλαια ο καημενούλης. Καφετέρια και μπαρ είχε. Δώστου καφενείο και μπλα-μπλα, είναι το γνωστικό του πεδίο.
Απάντηση
Μαρία29/08/201520:05
Αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν πρόβλημα με τους φακέλους. Ο ένας (Τσίπρας) δεν ξέρει να τους κλείνει , ο άλλος (Σκουρλέτης) δεν ξέρει να τους ανοίγει.
Απάντηση
GKP.29/08/201519:35
Σιγά μην ανοίξουν αυτοί οι κηφήνες, οι προδότες, οι δοσίλογοι τις προσφορές για τους υδρογονάνθρακες.Αυτοί οι τεμπελχανάδες που παριστάνουν τους Υπουργούς δεν θέλουν να κάνουν τίποτα παρά μόνο να τα παίρνουν από τους Έλληνες σαν κοινοί νταβατζήδες.Στόχος των δοσίλογων του Τσίπρα είναι να πάει όλο το πακέτο Ελλάδα μαζί με πετρελαια, αέριο και ορυκτό πλούτο στα χέρια του Σόρος και των άλλων Διεθνών τοκογλύφων.
Απάντηση
Δημήτρης29/08/201516:53
Εχει πιο σημαντικά πράγματα να κανει…. Εχει εκλογές…..