Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ SUPER CUP! | Mikrometoxos.gr

Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ SUPER CUP!

21.11.2015 00:02

Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ SUPER CUP!

Ο Ολυμπιακός… διέλυσε την ιταλική Πάντοβα (10-6) στο «Π.Καπαγέρωφ» κι έβαλε στην τροπαιοθήκη του και το Ευρωπαϊκό Super Cup στο πόλο γυναικών!

Με την Άλκηστη Αβραμίδου να βρίσκεται σε απίστευτα κέφια και να σημειώνει 5 τέρματα ο Ολυμπιακός πρόσθεσε άλλη μία χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία του. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη, στο περσινό εγχώριο νταμπλ και τον τίτλο της Ευρωλίγκας πρόσθεσαν και αυτό του Σούπερ Καπ. Έτσι, το «ερυθρόλευκο» γυναικείο πόλο έχει να υπερηφανεύεται πλέον για τρεις τίτλους, μαζί με τον προπέρσινο στο Len Trophy.

Καθοριστικό ρόλο για μία ακόμη φορά σε αυτήν την σπουδαία νίκη έπαιξε ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος κατακλύζοντας το «Π. Καπαγέρωφ» δεν επέτρεψε στα κορίτσια της ομάδας να χάσουν στιγμή την μαχητικότητα τους.

Σε ότι αφορά στο ματς ο Ολυμπιακός μπήκε «μουδιασμένος» με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο με 2-3. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκες» ανέκτησαν την συγκέντρωση τους και στο δεύτερο οκτάλεπτο με τα δύο γκολ της Αβραμίδου και το ένα της Μανωλιουδάκη πήρε διαφορά στο σκορ και την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν για να ελέγξει πλήρως τον αγώνα στη συνέχεια. Την τρίτη περίοδο, οι αποσβολωμένες Ιταλίδες δέχτηκαν δύο ακόμη τέρματα από τις Μπιανκόνι και Αβραμίδου, οι οποίοι διαμόρφωσαν το 7-3. Το δρόμο προς τα δίκτυα η Πάντοβα τον ξαναβρήκε την τελευταία περίοδο, καταφέρνοντας απλώς να μειώσει σε 10-6, αφού στο μεταξύ ο Ολυμπιακός παρότι χαλάρωσε λιγάκι δεν αδράνησε επιθετικά.

Ολυμπιακός – Πάντοβα 10-6

Oκτάλεπτα: 2-3, 3-0, 2-0, 3-3

Ολυμπιακός: Μπιανκόνι 3, Αβραμίδου 5, Μανωλιουδάκη 1, Πλευρίτου Ελ. 1.

Πάντοβα: Μπαρζόν 1, Κεϊρόλο 2, Σαβιόλι 1, Ρόκο 1, Μίλο 1

Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebookgazzetta.gr

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017