Ο πλανήτης σύντομα θα αντιμετωπίσει ένα τσουνάμι χρεοκοπιών πάσης φύσεως… | Mikrometoxos.gr

Ο πλανήτης σύντομα θα αντιμετωπίσει ένα τσουνάμι χρεοκοπιών πάσης φύσεως…

29.03.2016 00:03

ΤΟ ΑΡΘΡΟ: Ο πλανήτης σύντομα θα αντιμετωπίσει ένα τσουνάμι χρεοκοπιών πάσης φύσεως..

 
Η νέα νομοθεσία επιτρέπει τις δημόσιες Αρχές να παγώνουν καταθετικούς λογαριασμούς ώστε να χρησιμοποιούνται για Bail in και αυτό το φαινόμενο θα το συναντάμε συχνά προειδοποιεί η Phoenix Capital Research. 

Ο πλανήτης σύντομα θα αντιμετωπίσει ένα τσουνάμι χρεοκοπιών πάσης φύσεως…

Οι χρεοκοπίες θα περιλαμβάνουν την αθέτηση πληρωμών από την δημοτική αρχή ή την τοπική κυβέρνηση, θα υπάρχουν αθετήσεις πληρωμών που αφορούν το κοινωνικό κράτος (κοινωνική ασφάλιση).

Θα υπάρξουν χρεοκοπίες σε επίπεδο κοινωνικού συμβολαίου  μεταξύ της κοινωνίας και των πολιτών, όπως στην περίπτωση της Κύπρου, επίσης χρεοκοπίες με τη μορφή του πληθωρισμού και τέλος ολοκληρωτικές χρεοκοπίες.

Η οριστική χρεοκοπία είναι το τελικό στάδιο και το έχουμε δει διεθνώς. Όλες οι άλλες επιλογές που προαναφέρθηκαν θα δοκιμαστούν για πρώτη φορά.
phoenix1

Όταν σκάσει η φούσκα των ομολόγων και των παραγώγων κανένα ομόλογο δεν θα παρέχει εγγύηση. Όταν συμβεί μια πραγματική χρεοκοπία στην Ευρώπη, την Ασία ή τις ΗΠΑ, τότε οι μεγάλες παγκόσμιες τράπεζες θα καταρρεύσουν.

Θα είναι το τέλος της ιστορίας. Όπως είναι τώρα σαφές, οι κεντρικές τράπεζες δεν ενδιαφέρονται για τους απλούς πολίτες. Ενδιαφέρονται μόνο για την ενδυνάμωση των μεγάλων τραπεζών.

Αυτός είναι ο λόγος που στην Κύπρο αποφασίστηκε χρεοκοπία  διασπώντας το κοινωνικό συμβόλαιο με το λαό. Έκλεψαν τα κεφάλαια των πολιτών δεν ήταν απλώς μια ηθική αυτουργία σε επίσημη χρεοκοπία.

Και αυτός είναι ο λόγος σε γενικές γραμμές που θα δούμε τις κυβερνήσεις να  εφαρμόζουν όλο και περισσότερο το σχέδιο  κλοπής, με τη μορφή των «φόρων» στο μέλλον (στην Κύπρο ονομάζεται κλοπή του φόρου).

Μην κάνετε κανένα λάθος, οι λέξεις «φόρος περιουσίας» σημαίνει πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων και στη συνέχεια θα κλέψουν τις  αποταμιεύσεις σας. 
 
Ο καθένας με περισσότερα από 100.000  σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος ότι μπορεί να ζημιωθεί. Με ποιο πρόσχημα θα γίνουν όλα αυτά;

Είτε θα αποτελέσει μια προσπάθεια να φορολογήσουν εκείνους με τα περισσότερα χρήματα, είτε γιατί υπάρχει ο κίνδυνος bailout για ένα έθνος…
 
Είτε θα σας πουν ή θα δεχθείτε μια απώλεια 7% στις καταθέσεις σας και η τράπεζα παραμένει εν ζωή ή η Τράπεζα χρεοκοπεί και θα χάσετε τα πάντα.”

Αυτό το φαινόμενο θα εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Στην Ισπανία, τον Καναδά (ο οποίος φέρεται να έχει τις ασφαλέστερες τράπεζες στον κόσμο), την Νέα Ζηλανδία…
 
Και τώρα ακόμη και στην Γερμανία εφαρμόζουν συστήματα δήμευσης για τους καταθέτες σε περίπτωση μιας τραπεζικής κρίσης. Μπορεί να συμβεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, δηλαδή παντού.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017