Ο Παναθηναϊκός προτίθεται να πληρώσει τις ζημιές στη Σούπερ Λιγκ | Mikrometoxos.gr

Ο Παναθηναϊκός προτίθεται να πληρώσει τις ζημιές στη Σούπερ Λιγκ

05.12.2015 16:20

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες της εχθεσινής επίθεσης στα γραφεία της Super League, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προτίθεται να καλύψει τα έξοδα αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τους άγνωστους δράστες.

Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σταθερή και αδιαπραγμάτευτη στη θέση της, καταδικάζει στον απόλυτο βαθμό κάθε πράξη βίας. Το τελευταίο συμβάν το βράδυ της Παρασκευής με την προξένηση υλικών ζημιών στα γραφεία της Super League είναι μια ενέργεια που δεν έχει χώρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και βρίσκει κάθετα αντίθετη τη διοίκηση του συλλόγου.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες και στην παρούσα φάση η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση, αποτελεί θέμα αρχής για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανεξαρτήτως της προέλευσης και των κινήτρων των δραστών, να υποβάλει πρόταση στη Super League προκειμένου να καλύψει τα έξοδα αποκατάστασης των φθορών που προκλήθηκαν από τους αγνώστους.

Θα παρακολουθεί δε στενά την εξέλιξη των ερευνών για την αποκάλυψη των δραστών, ώστε να εντοπιστούν κι αποκαλυφθούν όποια σκοτεινά κέντρα μετέχουν σε τέτοιου είδους έκνομες δράσεις».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017