Ο Λιακόπουλος νοικιάζει ήδη τα σπίτια που θα μας δώσει ο Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη! | Mikrometoxos.gr

Ο Λιακόπουλος νοικιάζει ήδη τα σπίτια που θα μας δώσει ο Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη!

25.11.2015 13:13

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, φροντίζει ήδη για την «επόμενη μέρα». Δηλαδή για τη μέρα που ο ομόδοξος Βλαδιμίρ Πούτιν, θα ξαναδώσει σύμφωνα με τις προφητείες, την Κωνσταντινούπολη πίσω στους Έλληνες, αφού την πάρει μετά τον πόλεμο με τους Τούρκους!

Θριαμβολογώντας για την επιβεβαίωση των προφητειών που τόσο καιρό υπερασπίζονταν μέσα από τις εκπομπές του, ο Πουτινολόγος τηλεπαρουσιαστής, ξεκίνησε προτρέποντας τους Ορθόδοξους Έλληνες να σηκωθούν από καναπέδες, καρέκλες και ντιβάνια και να διεκδικήσουνόσο προλαβαίνουν, τα καλύτερα σπίτια της Πόλης, πρίν εξαντληθούν.

Ο ίδιος, δεσμεύτηκε ότι θα παραδώσει προσωπικά τον κατάλογο με τους δικαιούχους στον Βλάδιμιρ Πούτιν, ώστε ο ρώσος ηγέτης να ξέρει σε ποιούς θα παραδώσει τα σπίτια μόλις απελευθερώσει την Πόλη.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος πάντως, συνέστησε στους τηλεθεατές να προτιμήσουν αυτά που βρίσκονται πάνω στον Βόσπορο, θυμίζοντας ότι σε ένα τέτοιο έμενε ο περίφημος «Ονούρ» από τη σειρά «Χίλιες και Μια Νύχτες», που είχε κάνει τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα.

Του Νίκου Ζαχαριάδη
www.protagon.gr

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017