Ο Λεβέντης βγάζει στη φόρα διαλόγους με Τσίπρα – Μητσοτάκη!

Μία ενδιαφέρουσα… τριάδα σχηματίστηκε στα Ποσειδώνια 2016, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τους Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Βασίλης Λεβέντης βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα του skai και μίλησε για μία ακόμη φορά για την ανάγκη σύστασης οικουμενικής κυβέρνησης. Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποκάλυψε τι είπε στα Ποσειδώνια 2016 τόσο με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας,Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Λεβέντης αποκάλυψε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον πλησίασε και του είπε “Μπορώ να κάνω μ’ αυτούς οικουμενική κυβέρνηση;”, δείχνοντάς του τον Αλέξη Τσίπρα! Μάλιστα συμπλήρωσε πως ο πρόεδρος της ΝΔ του είπε ότι μαζί του ευχαρίστως θα έκανε, αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αδύνατο.

Στην συνέχεια μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε πως τον πλησίασε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος προφανώς είχε δει το…  πηγαδάκι των δύο ανδρών και του είπε: “Δεν πιστεύω να τα βρήκατε;”.

Εκτός από την… παραπολιτική διάσταση της συγκεκριμένης ιστορίας, πάντως, υπάρχει και το καθαρά πολιτικό κομμάτι, αφού ο Βασίλης Λεβέντης ουσιαστικά κατηγόρησε τους δύο άνδρες πως δεν βάζουν το συμφέρον της χώρας πάνω από συμπάθειες ή οτιδήποτε άλλο…

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ usay.gr ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!