Ο καφετζής του κ. Σταθάκη και τα δίποντα... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ο καφετζής του κ. Σταθάκη και τα δίποντα…

13.12.2015 00:41
 «Πες μου κάτι, έπαιζες μπάσκετ; Κάποιον μου θυμίζεις…». Μετά τους δύο πρώτους καφέδες ο νεαρός υπάλληλος του κεντρικού ξενοδοχείου που έφτιαχνε τον εσπρέσο του υπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Σταθάκη (φωτογραφία) δεν κρατήθηκε.
  • Ο ΒΗΜΑτοδότης
Και ρώτησε. Και έπεσε μέσα, παρότι το λογικό θα ήταν να ρωτούσε… «κάποιον μου θυμίζεις, μήπως είσαι υπουργός;». Ο «ψηλός» που έβγαινε κάθε τρεις και λίγο από τη σύσκεψη της τρόικας για να καπνίσει ένα από τα πανάκριβα πούρα του, να μιλήσει στο τελευταίας τεχνολογίας κινητό του και να πιει μια γουλιά καφέ, όντως ήταν πρώην… μπασκετμπολίστας.
Και μάλιστα στον Κύδωνα Χανίων, στο συμπαθές σωματείο όπου ο νεαρός (τότε) Σταθάκης έγραψε χρυσές σελίδες στην ιστορία του κρητικού μπάσκετ με το χαρακτηριστικό ραβερσέ σουτ από τη θέση του πάουερ φόργουορντ.
Βεβαίως ο καφετζής του πολυτελούς ξενοδοχείου δεν τόλμησε να ρωτήσει τον κ. Σταθάκη αν τον θυμάται κάπου στις κερκίδες του γηπέδου να τον χειροκροτεί σε κάθε δίποντο που έβαζε.
Μάλλον θα σκέφτηκε πού να θυμάται τώρα, εδώ ξέχασε να δηλώσει ένα εκατομμύριο ευρώ και καμιά τριανταριά ακίνητα ή αγροτεμάχια (πείτε τα όπως θέλετε).

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017