Ο καιρός σήμερα – Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr | Mikrometoxos.gr

Ο καιρός σήμερα – Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr

27.01.2016 07:01

Ο καιρός σήμερα

Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr

Σποραδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα πυκνότερες κατά διαστήματα στα  ανατολικά και νότια τμήματα όπου θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένουμε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου. Παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν μόνο στα ορεινά τμήματα της Κρήτης. Τα φαινόμενα από το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενίσουν. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά,  -2 έως 10   στη βόρεια Ελλάδα, 3  έως 13 στη δυτική Ελλάδα, -2 έως 12 στο βόρειο Αιγαίο και από 3 έως 13 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν  3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, με εξαίρεση στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο όπου θα είναι κυρίως βόρειοι έως 5 με 6 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.

 

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017