Ο Δραγασάκης απαντά στον Μητσοτάκη: Ασχετοσύνη ή φθηνή δημαγωγία;

Δεν άφησε αναπάντητες τις καταγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη περί προσλήψεων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Σε καταγγελία κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκη προχώρησε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, για την πρόσληψη πέντε συμβούλων στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Με τη σειρά του ο Γιάννης Δραγασάκης απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω του Twitter, λέγοντας ότι ο «ο κ. Μητσοτάκης διαπράττει για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος».

“Όπως έκανε και τον περασμένο Φεβρουάριο, ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να αγνοεί πως το Γραφείο του Αντιπροέδρου δεν διαθέτει διοικητικούς υπαλλήλους ή συμβούλους.

Κάθε φορά λοιπόν γίνεται σύσταση του Γραφείου εκ του μηδενός με το απολύτως αναγκαίο για την κρίσιμη λειτουργία του προσωπικό.

Αυτό συμβαίνει και τώρα. Δεν πρόκειται για νέες προσλήψεις ή για νέο προσωπικό, αλλά για ανασύσταση της δομής που υπήρχε μετά την 25η Ιανουαρίου μέχρι και την προκήρυξη των τελευταίων εκλογών….
Ασχετοσύνη ή φθηνή δημαγωγία; Ή μήπως νομίζει ότι ο κόσμος ξέχασε
τις απολύσεις και τ’ άλλα κατορθώματά του ως υπουργός του Σαμαρά;”

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/636768/o-dragasakis-apanta-ston-mitsotaki-asxetosyni-i-fthini-dimagogia#ixzz3pa5q2vS2