Ο Γ. Προβόπουλος πρώην διοικητής της ΤτΕ, νέος πρόεδρος στην Post Bank (Eurobank) Βουλγαρίας - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ο Γ. Προβόπουλος πρώην διοικητής της ΤτΕ, νέος πρόεδρος στην Post Bank (Eurobank) Βουλγαρίας

09.10.2015 09:36
O Γιώργος Προβόπουλος ο ικανότατος πρώην κεντρικός τραπεζίτης της ΤτΕ μετά από μια πολύμηνη απουσία από την ενεργό δράση, επιστρέφει….ως μη εκτελεστικός πρόεδρος στην Post Bank θυγατρική της Eurobank στην Βουλγαρία.
Είναι αλήθεια ότι ο Γιώργος Προβόπουλος είχε δύο σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό με σημαίνοντα ρόλο. Επέλεξε την Eurobank κυρίως γιατί ως μη εκτελεστικός πρόεδρος θα έχει συγκεκριμένο ρόλο και ειδικά θα αναλάβει όλα τα θέματα που σχετίζονται με την Κεντρική Τράπεζα της Βουλγαρίας.
Σχετική εικόνα
Επίσης η Post Bank θα είναι μια από τις θυγατρικές που θα παραμείνουν στον όμιλο της Eurobank και δεν θα ενταχθούν στα πλάνα αναδιάρθρωσης.
Μάλιστα η Post Bank θα ισχυροποιηθεί με στόχο να αποτελέσει ισχυρό τραπεζικό πόλο στην Βουλγαρία.
Θα σκεφθούν ορισμένοι τι θέλει ο Προβόπουλος στην Βουλγαρία;
Ο Γ. Προβόπουλος πρώην διοικητής της ΤτΕ,  νέος πρόεδρος στην Post Bank (Eurobank) Βουλγαρίας
Η απάντηση που δίνουμε είναι ότι η ενασχόληση του ξανά με το τραπεζικό σύστημα είναι η αρχή ενός νέου ξεκινήματος που έχει πολύ μεγαλύτερο στόχο, προφανώς.
Ο Γιώργος Προβόπουλος είναι ένα από τα ελάχιστα πρόσωπα στο τραπεζικό σύστημα με γνώση, εμπειρία, ικανότητες, ήθος και είναι 100% βέβαιο ότι η Eurobank μόνο κερδισμένη θα βγει από αυτή την επιλογή της.
Ο Γιώργος Προβόπουλος επανέρχεται λοιπόν στο τραπεζικό σύστημα με ένα θεσμικό περισσότερο ρόλο…ρόλο όμως που θα τον οδηγήσει στην υλοποίηση του μεγάλου στόχου.

www.bankingnews.gr

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017