Ο Βασίλης Σπανούλης θα συνεχίσει την “παραμυθένια” καριέρα του στον Ολυμπιακό | Mikrometoxos.gr

Ο Βασίλης Σπανούλης θα συνεχίσει την “παραμυθένια” καριέρα του στον Ολυμπιακό

13.06.2016 03:31

Νίκος Βαρλάς / varlas@eurohoops.net

Το μεγάλο θέμα του καλοκαιριού έκλεισε! Ο Βασίλης Σπανούλης θα συνεχίσει την “παραμυθένια” καριέρα του στον Ολυμπιακό και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας για 2 χρόνια!

Το κρίσιμο ραντεβού της Κυριακής εξελίχθηκε πολύ καλά και έπαιξε τεράστιο ρόλο η πολύ μεγάλη θέληση των δύο πλευρών να συνεχίζουν να γράφουν ιστορία μαζί.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού περισσότερο ενδιαφερόταν για το μέλλον της ομάδας, τον σχεδιασμό και τις προϋποθέσεις για να συνεχίζει να κατακτάει τίτλους και να διεκδικήσει την τέταρτη Ευρωλίγκα της καριέρας του και λιγότερο για την διαπραγμάτευση και το οικονομικό κομμάτι. Το ραντεβού ήταν πολύωρο, όπως το εκείνο του 2013, αλλά την περισσότερη ώρα οι δύο πλευρές μιλούσαν για θέματα που αφορούν την ομάδα.

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Σκινδήλια χειρίστηκαν με σπουδαίο τρόπο την υπόθεση ανανέωσης, φέρθηκαν στον Vspan όπως του άξιζε και έκαναν… εύκολη μια διαπραγμάτευση που φαινόταν δύσκολη, ιδίως μετά τα ιστορικά όργια που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης στους πρόσφατους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το 2010 οι Αγγελόπουλοι πέτυχαν – όπως αποδεικνύει η ιστορία – την πιο σημαντική μεταγραφική κίνηση στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, το 2013 κατάφεραν να κρατήσουν τον παίκτη στο μεγάλο λιμάνι μετά το Back2Back στην Ευρωλίγκα και το 2016 συμβαίνει κάτι ακόμα πιο σημαντικό…

Μια συμφωνία που ουσιαστικά βάζει το νερό στο αυλάκι, προκειμένου να γίνει στο τέλος της διαδρομής αυτό που θέλει τόσο ο Σπανούλης, όσο και ο Ολυμπιακός. Να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την μεγάλη καριέρα του με τα ερυθρόλευκα, μένοντας για πάντα στον Ολυμπιακό.

Η συμφωνία είναι γεγονός στο ραντεβού της Κυριακής και πολύ σύντομα θα μπει υπογραφή στο νέο συμβόλαιο του αρχηγού. Μετά από αυτή την εξέλιξη, Αγγελόπουλοι και Σφαιρόπουλος θα συνεχίσουν απρόσκοπτα τον σχεδιασμό.

Η είδηση της ημέρας, όμως, είναι γεγονός και μάλιστα πολύ μεγάλο. Ο Βασίλης Σπανούλης υπογράφει για 2 ακόμα χρόνια στον Ολυμπιακό εξέλιξη που ουσιαστικά σημαίνει ότι το πιθανότερο ενδεχόμενο, όποτε και αν σταματήσει το μπάσκετ, είναι να το κάνει με την “ερυθρόλευκη” φανέλα!

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017