Ο Βαρουφάκης κληρώνει το διάσημο δερμάτινο μπουφάν του

Σπεύστε να αποκτήσετε και εσείς τώρα το δερμάτινο μπουφάν του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη! Ο πάλαι ποτέ “τσάρος” της ελληνικής οικονομίας αποφάσισε να δωρίσει το διάσημο πανωφόρι που τον συνόδευε στα χιλιόμετρα που κατέγραφε με την μηχανή του, το οποίο θα κληρωθεί  κατά την διάρκεια παρουσίασης του βιβλίου του στο Λονδίνο.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Απριλίου στο κεντρικό βιβλιοπωλείο Foyle του Λονδίνου καλούν όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν «ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ευρωπαϊκής πολιτικής», να δηλώσουν συμμετοχή και να φτάσουν στη διοργάνωση μισή ώρα νωρίτερα. Όποιος συμμετέχει στην εκδήλωση «θα συμμετέχει επίσης σε διαγωνισμό για να κερδίσει το πολύ δικό του και διάσημο δερμάτινο μπουφάν μηχανής του Γιάνη Βαρουφάκη», αναφέρει η ανακοίνωση της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα του Οίκου.

Εκεί επίσης αναφέρονται και οι όροι συμμετοχής στην εκδήλωση: «Θα υπογραφούν μόνο βιβλία του Γιάνη Βαρουφάκη. Λόγω χρονικών περιορισμών δεν θα υπάρχει δυνατότητα να ποζάρει για φωτογραφίες. Μπορούν να γίνουν αφιερώσεις, αλλά μπορούν να περιέχουν μόνο ονόματα. Για να συμμετέχετε στην κλήρωση πρέπει να έχετε κλείσει νωρίτερα θέση. Ο νικητής θα πρέπει να βρίσκεται στην εκδήλωση και η κλήρωση θα γίνει στο τέλος της εκδήλωσης».