ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΤΕ, ΜΥΤΙΛ και ΑΛΦΑ: Εν ολίγοις, τι δείχνουν οι χάρακες της τεχνικής ανάλυσης... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΤΕ, ΜΥΤΙΛ και ΑΛΦΑ: Εν ολίγοις, τι δείχνουν οι χάρακες της τεχνικής ανάλυσης…

14.09.2015 00:30

ΟΠΑΠ    DAILY – Comments

Πλαγιοκαθοδικό γράφημα και για τον ΟΠΑΠ, που θυμίζει έντονα μάζεμα τίτλων στα χαμηλά, και τα σημεία 8 και 8.50 να ορίζουν ουσιαστικά την έναρξη μιας μεγαλύτερης κίνησης, με στηρίξεις 7,27 και 6.80.

 

ΔΕΗ DAILY – Comments

Η ΔΕΗ έχει κάνει μια πρώτη μεσοπρόθεσμη διάσπαση, έχοντας ανοδικό momentum, και με στηρίξεις 4,83 και 5,57, ενώ σοβαρότατη τεχνική στήριξη έχει το 4.15 ως επιβεβαίωση της διάσπασης. Πρώτος στόχος το 5.95.

 

ΟΤΕ DAILY – Comments

Ο ΟΤΕ παρέμεινε σε στενό εύρος διακύμανσης καθ’ όλη την εβδομάδα, μην ακολουθώντας -μεν- την μικρή άνοδο των υπολοίπων μεγάλων, αλλά παραμένοντας-δε- ως το πλέον σταθερό χαρτί της αγοράς. Η περιοχή των 8.40- 8.50 είναι η ιδιαίτερα σημαντική αντίσταση, διάσπαση της οποίας θεωρούμε ότι θα δώσει βασιλική ανοδική κίνηση, αν βοηθήσει βεβαίως και το πολιτικό σκηνικό. Πρώτη στήριξη το 7.50 με επόμενη στο 7.05

 

ΕΤΕ DAILY – Comments

Η ΕΤΕ είναι άδεια από πάνω, όπως εξάλλου και όλες οι τράπεζες λόγω των μεγάλων χασμάτων, και στοχεύει στο 0.89 αν βοηθήσει η ειδησεογραφία. Στήριξη το 0.50 και 0.42.

ΜΥΤΙΛ DAILY – Comments

Ο ΜΥΤΙΛ σκάλωσε στα 5 ευρώ, παραμένοντας παρόλα αυτά μια σοβαρή επενδυτική επιλογή, έχοντας μάλιστα και βραχυπρόθεσμο momentum με βασική στήριξη 4.50. Το 5.5 παραμένει ο στόχος στο long.

 

 

ΑΛΦΑ DAILY – Comments

Η ΑΛΦΑ αγγίζει πλέον το 0.15 ως βασικότατη αντίσταση μετά το χείριστο σενάριο του ανοίγματος επί CC. Έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας την περιοχή 0.25, κλείνοντας βίαια το τεράστιο τριήμερο χάσμα. Στήριξη το 0.11 και 0.1250.

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017