Οργή Γιάννας και Θόδωρου Αγγελόπουλου με τα δημοσιεύματα για τον γιο τους! – Δεν υπάρχει πια κανένα όριο ανοχής

Με ιδιαίτερα αυστηρό ύφος το ζεύγος Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου προέβησαν σε μια λιτή αλλά οργισμένη δήλωση για τα ροζ δημοσιεύματα αναφορικά με τον γιο τους, Παναγιώτη Αγγελόπουλο

Τονίζουν ότι οι «συκοφεντικές και ανοίκειες» επιθέσεις στην οικογένεια Αγγελόπουλου τον τελευταίο καιρό έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και προειδοποιούν ότι θα κινηθούν για να υπερασπιστούν την υπόληψή τους. «Δεν υπάρχει πια κανένα όριο ανοχής, ούτε περιθώριο σιωπής. Όλα εξαντλήθηκαν» αναφέρει το ζεύγος Αγγελόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεχόμαστε ως οικογένεια, τον τελευταίο καιρό, πέρα από κάθε ανεκτό όριο συκοφαντική και ανοίκεια επίθεση κατά της υπόληψης και της ακεραιότητάς μας. Όπως συχνά έχει γίνει στο παρελθόν.

Με ψευδές δημοσίευμα επιχειρήθηκε επίθεση ακόμη και κατά του γιου μας.

Δεν υπάρχει πια κανένα όριο ανοχής, ούτε περιθώριο σιωπής. Όλα εξαντλήθηκαν.

Στην παρακμή πλευρών της σύγχρονης Ελλάδας στεκόμαστε υπερασπιζόμενοι την ακεραιότητα και την υπόληψη της οικογένειάς μας.

Θεόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου».

Υπενθυμίζεται ότι κάποια δημοσιεύματα σε εφημερίδες και στο διαδίκτυο είχαν αναπαράξει την «είδηση» ότι ο γιος τους, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, είχε παντρευτεί στη Νέα Υόρκη με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Αντιδρώντας ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε αντιδράσει επίσης με οργή. «Γελάω με τα δημοσιεύματα ότι παντρεύτηκα στη Νέα Υόρκη, αλλά έχει και όρια ο viral κιτρινισμός» είχε δηλώσει.