ΟΠΑΠ: Τους διέψευσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο… | Mikrometoxos.gr

ΟΠΑΠ: Τους διέψευσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο…

08.09.2015 15:59

ΟΠΑΠ: Όσοι φοβήθηκαν ότι το περυσινό  Μουντιάλ θα δημιουργήσει ένα σημαντικό χαντικαπ στα φετινά αποτελέσματα διαψεύστηκαν εμφατικά καθώς η ενσωμάτωση των Λαχείων και του Ξυστού αποκατέστησε πλήρως την εικόνα σε τζίρο και κερδοφορία.

 

Το Κίνο συνέχισε να αποδίδει καλύτερα από όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ ενώ τα λαχεία πέτυχαν την ίδια ακριβώς επίδοση πωλήσεων με το α’ τρίμηνο. Στο Στοίχημα η μείωση στον τζίρο λόγω μουντιάλ (-12%) ήταν αναμενόμενη ενώ τέλος τα αλλεπάλληλα τζάκποτ στο Τζόκερ πρόσθεσαν 35% περισσότερο τζίρο στο β’ τρίμηνο.

 

Η καθαρή ταμειακή θέση διαμορφώθηκε σε 113 εκατ. ευρώ. Προτάθηκε προμέρισμα 0,17 ευρώ ανά μετοχή το οποίο θα μοιραστεί στις 18 Σεπτεμβρίου (11 Σεπτεμβρίου ημερομηνία αποκοπής) και σε συνδυασμό με την ήδη μερισματική διανομή των 0,70 λεπτών η συνολική μεικτή εισροή προς τον μέτοχο έφθασε τα 87 λεπτά ή 11% σε σχέση με τα τρέχοντα επίπεδα.

 

Αν αλλάξουν τα δεδομένα στο μέτωπο τον VLT’s η κερδοφορία και τα μικτά κέρδη αναμένεται να εκτοξευθούν αθροιστικά κατά 70%  -80% κατά τα επόμενα δύο χρόνια.

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017