ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...- Μια πόλη, μια ολόκληρη ιστορία, μια ομάδα Θρύλος! - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ…- Μια πόλη, μια ολόκληρη ιστορία, μια ομάδα Θρύλος!

15.12.2015 00:10

Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ… (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ…
Μια πόλη, μια ολόκληρη ιστορία, μια ομάδα Θρύλος! Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο ο δήμος Πειραιά βράβευσε τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη. Ο δήμαρχος,Γιάννης Μώραλης τίμησε την ομάδα της πόλης και τον ιδιοκτήτη της για την προσφορά τους.

inner

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι της διοίκησης της ΠΑΕ και μέλη του τεχνικού επιτελείου, ο προπονητής Μάρκο Σίλβα και οι συνεργάτες του. Μάλιστα ο πορτογάλος είχε συνομιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και με τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

inner

Μάρκο Σίλβα, Δημήτρης Σιόβας, Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Φορτούνης, Μπράουν Ιντέγε, Παϊτίμ Κασάμι, Ρομπέρτο, Νταβίντ Φουστέρ, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, Λούκα Μιλιβόγεβιτς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς εκπροσώπησαν την ομάδα ποδοσφαίρου ενώ από τον μπασκετικό Ολυμπιακό έδωσαν το «παρών» οι Γιάννης Σφαιρόπουλος, Μίλαν Τόμιτς, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντι Τζέι Στρόμπερι, Γιάννης Αθηναίου και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές.

Στην εκδήλωση ήταν καλεσμένος και ο ιστορικός πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης ο οποίος βρέθηκε και αυτός στο κέντρο του Πειραιά.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017