Ολική ανατροπή στο Παρίσι: H Χάσνα είναι ζωντανή! – Μυστήριο με τον τρίτο νεκρό του Σαν Ντενί

Μετά το κομφούζιο με τον «εγκέφαλο» των τρομοκρατικών χτυπημάτων στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ, ο οποίος σκοτώθηκε τελικά κατά την αστυνομική επιχείρηση στο Σεν Ντενί, όπως ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές, ακολούθησε ένα πραγματικό μπέρδεμα με την ξαδέρφη του, την τζιχαντίστρια Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν.

Από τις πρώτες κιόλας ώρες της επιδρομής των γαλλικών αστυνομικών δυνάμεων στη γιάφκα των βομβιστών, είχε γίνει γνωστό πως η νεαρή η οποία μεγάλωσε στο Παρίσι είχε χάσει τη ζωή της, επιλέγοντας να ανατιναχθεί.

Ωστόσο, αστυνομική πηγή από τη Γαλλία ανακοίνωσε χθες ότι η Αϊτμπουλαχσέν, η οποία σκοτώθηκε την Τετάρτη στην επιχείρηση των γαλλικών ειδικών δυνάμεων στο Σεν Ντενί, δεν ήταν βομβίστρια αυτοκτονίας, σε αντίθεση με όσα πίστευαν αρχικά οι αστυνομικοί. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, οι ερευνητές είχαν δηλώσει ότι ένα πρόσωπο που βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα στο Σεν Ντενί ανατινάχτηκε πυροδοτώντας τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένο.

Η αστυνομία πίστευε μέχρι τώρα ότι επρόκειτο για μια γυναίκα. Όμως, σύμφωνα με την πηγή την οποία επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, στην πραγματικότητα ο καμικάζι ήταν ένας άνδρας.

Ποιος είναι ο τρίτος νεκρός;
Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί τώρα το σε ποιον ανήκει το νέο πτώμα που βρέθηκε στο διαμέρισμα. Οι αρχές είχαν ανακοινώσει αρχικά ότι είχαν βρει δύο πτώματα μετά την επιχείρηση, ωστόσο, χθες ανέβασαν τον αριθμό των νεκρών στους τρεις.

Αν το ένα πτώμα ανήκει στον Αμπααούντ και το άλλο στην Αϊτμπουλαχσέν, τότε ποιος είναι ο τρίτος νεκρός; Σύμφωνα με δικαστική πηγή, «ανθρώπινα μέλη που ανήκουν κατά τα φαινόμενα» σε άλλον άνδρα έχουν βρεθεί και η διαδικασία αναγνώρισής του είναι σε εξέλιξη.

Κι όλα αυτά, ενώ υπάρχουν και αναφορές ότι η  Αϊτμπουλαχσέν μπορεί να είναι ζωντανή.