Οι τουλάχιστον 2 εγκληματικές οργανώσεις εκβιαστών και το “Κουρδιστό Πορτοκάλι”

Eλάτε τώρα να μάθετε την αλήθεια για την υπόθεση της “εγκληματικής” οργάνωσης που έκανε τους εκβιασμούς στην υπάλληλο της ΕΥΔΑΠ κ. Αμαλία Κάντζου-(photo).

AMALIA10207642273960016_1499718614284071923_n_449604480

Στην πραγματικότητα έχουμε τουλάχιστο δύο “εγκληματικές” οργανώσεις. (Mάλιστα ο κατηγορούμενος εκδότης Μαυρίκος στο υπόμνημά του υποστηρίζει ότι το στέλεχος της ΕΥΔΑΠ που έκανε την καταγγελία διατηρεί ερωτική σχέση με τον συγκατηγορούμενό του Τάκη Μουσσά. )
Η EYΔΑΠ μάλιστα έχει ομολογήσει το “έγκλημά της”, όπως αποδεικνύεται από την δικογραφία και την κατάθεση του Διευθύνοντα Συμβούλου της.
benisis_eydap
Η πρώτη “εγκληματική” οργάνωση είναι η ίδια η εταιρεία-η ΕΥΔΑΠ- η οποία παρότι έχει μονοπώλιο στο ΝΕΡΟ θα διαθέσει και φέτος (όπως παραδέχθηκε ο επικεφαλής της) 1,5 εκατομμύρια ευρώ για να διαφημίσει το ΝΕΡΟ!!!
Δηλαδή μετά από 6 Χρόνια Μνημονιακής Κόλασης, έρχεται ένας κρατικός οργανισμός, η ΕΥΔΑΠ, την ώρα που οι πεινασμένες γριούλες παρακαλάνε τον Σπαλιάρα να γονατίσει στα 4 ώστε να μπορέσουν -πατώντας πάνω σ΄αυτό τοκαλογυμνασμένο σκαμπό-να εξασφαλίσουν τη τροφή τους από τα σκουπίδια, την ώρα που πετσοκόβονται οι συντάξεις των ταλαίπωρων αγροτών, την ώρα που το πολιτικό προσωπικό της χώρας έχει μετατραπεί σε ζητιάνο του πλανήτη, οι δημόσιοι οργανισμοί του κράτους εξακολουθούν να εκμαυλίζουν τα ΜΜΕ ώστε να έχει ο κάθε τραχανοπλαγιάς κρατικός παράγοντας και οι πολιτικοί προιστάμενοί του την εύνοιά τους.
mpen01
Κι αν η ΕΥΔΑΠ σπαταλά εκατομμύρια ευρώ για να διαφημίσει το ΝΕΡΟ, γύρευε πόσα θα δώσει η αμαρτωλή ΔΕΗ για να διαφημίσει το μονοπώλιο του ρεύματος, τα ΕΛΠΕ και πάει λέγοντας.
Οταν λοιπόν οι συμμορίες των ΜΜΕ μυρίζονται κρατικό χρήμα ,ανάλογα με την νοοτροπία του ιδιοκτήτη του μέσου, σπεύδουν να εκβιάσουν για να πάρουν κομμάτι της διαφημιστικής πίτας.
Ακόμη και τα πιο ισχυρά (όλοι σχεδόν θαλασσοδανεισμένοι είναι) παίρνουν μέρος σ΄αυτό το αλισβερίσι του εκβιασμού, ανάλογα με το προσωπικό επίπεδο του καθενός.
Σ΄αυτό το σημείο καλώ τον κο Μπενίση να αποκαλύψει ποιοί από την αρχή του χρόνου τού έχουν ζητήσει ραντεβού και γιατί ο ίδιος αντί να αφιερώνει τις εργατοώρες του να κάνει πιο χρήσιμη για τους πολίτες την εταιρεία του αναλώνεται στα τηλέφωνα με τις εγχώριες συμμορίες των ΜΜΕ που ζητάνε κομμάτι της πίτας.
Σ΄αυτό το σημείο παραθέτουμε το απόσπασμα από το υπόμνημα του κατηγορούμενου  Μαυρίκου για την ερωτική σχέση του στελέχους της ΕΥΔΑΠ με τον συγκατηγορούμενο του Τάκη Μουσσά>
 Ο κατηγορούμενος ξεκάθαρα υποστηρίζει στο υπόμνημά του πως η Α. Κάτζου διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Παν. Μουσσα. Επικαλείται μάλιστα σχετικές απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που υπάρχουν στη δικογραφία.
Σε μια από αυτές τις συνομιλίες -τις οποίες ο Παν. Μαυρίκος συμπεριλαμβάνει στο υπόμνημά του- Μουσσάς και Κάτζου ακούγονται να λένε:
Κάτζου: Δεν είμαι ξανθιά…..είμαι μελαχρινή 
Μουσσάς: Είσαι σέξι θεία Λόλα 
Κάτζου: Χαχαχα….έλα….έλα 
Μια άλλη συνομιλία που επικαλείται ο Π. Μαυρίκος έχει ως εξής: 
Κάτζου: Θα με πας που θα με πας για μασάζ. Τι είπες; ….
Μουσσάς: Δε σε πάω για μασάζ εγώ θα σου κάνω μασάζ αγάπη μου μη μπερδεύεσαι
Κάτζου: Αααααα…Ααααα…..Πονηρούλη, πονηρούλη 
Μουσσας: Ξέρω να κάνω και μασάζ. 
Κάτζου: Ξέρεις να κάνεις και μασάζ μαζί με όλα τα άλλα; 
Άλλη συνομιλία μεταξύ Μουσσά και Κάτζου στις 15 Φεβρουαρίου, έχει ως εξής: 
Κάτζου: Ναι, ναι εντάξει αγάπη …
Μουσσάς: Θα φτιάξουμε κατάσταση άμα βρεθούμε. Εντάξει; Οκ; 
Κάτζου: Κάτζου, έλα, έλα….
Πάμε τώρα να σας διηγηθούμε την στάση του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” και του υπογράφοντα σ΄αυτή την υπόθεση.
Το κείμενο που ακολουθεί στάλθηκε στον κ. Αρη Πορτοσάλτε σαν απάντηση στην λάσπη που εκτόξευσε πάνω μου η εκπομπή του Μπογδάνου αλλά και όλοι οι υπόλοιποι καλοί συνάδελφοι όλες αυτές τις μέρες.
Bonios_Photo
Aγαπητέ Αρη καλημέρα,
 Δεν θέλω να σταθώ στον τρόπο αντιμετώπισής μου από την εκπομπή του Μπογδάνου.  Εστω κι έτσι θα σου πω αυτά που έχω να πω, με την ελπίδα ότι θα διαβάσεις την επιστολή μου. Λοιπόν κατ΄ αρχήν σου υπενθυμίζω ότι ο Μουσσάς ( ένας εκ των 3 συλληφθέντων) ήταν στέλεχος επικοινωνίας της Τράπεζας Αττικής έως και τον Φεβρουάριο του 2016. Στέλεχος του γραφείου τύπου της ΕΥΔΑΠ (της μίας εκ των δύο τουλάχιστο “εγκληματικών” οργανώσεων) έως τον Δεκέμβριο του 2015. Διετέλεσε επίσης-σύμφωνα με τον ίδιο-συνεργάτης του πρώην επιτρόπου  μας στην Ευρώπη κ. Σταύρου Δήμα καθώς και άλλων προβεβλημένων πολιτικών.
Οταν πήγε στην Τράπεζα Αττικής η οποία ήταν ήδη πελάτης μου στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι” με ένα ποσό της τάξης των 700 με 1000 ευρώ ανά μήνα (για 5-6 μήνες το χρόνο), άρχισε να μου τηλεφωνεί και να μου εκθειάζει την ιστοσελίδα μου με τις γνωστές υπερβολές που χαρακτηρίζουν ενίοτε τους διαλόγους των δημοσιογράφων και όχι μόνο. Δεν ζήτησα ποτέ μα ποτέ από τον Μουσσά(επικαλούμαι τους κοριούς του φίλτατου Ρουμπάτη) να αυξηθεί το ποσό που έπαιρνα από την Τράπεζα. Σπάνια έπαιρνα την πρωτοβουλία να του τηλεφωνήσω. Πολύ σπάνια. Δεν τον συνάντησα ποτέ όλο αυτό το διάστημα-έχω να τον δώ πάνω από 10 χρόνια. Τους άλλους δύο που είναι κατηγορούμενοι δεν τους γνωρίζω καν. Δεν έχω συναντηθεί ποτέ μαζι τους-δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζι τους. Μαρτυς μου οι κοριοί.
Ο Μουσσάς περί τα τελη Ιανουαρίου μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι μου εξασφάλισε ένα ποσό το μήνα από κάποιο γνωστό νοσοκομείο. Του είπα πως δεν έχω καμμιά δουλειά με το συγκεκριμένο νοσοκομείο. Επέμενε με απανωτά τηλεφωνήματα (μάρτυς μου οι κοριοί) να τιμολογήσω-μου έστειλε με sms και τα στοιχεία τιμολόγησης. Δεν το έκανα ποτέ.
Επειδή σκεφτηκα ότι θα μπορούσε να είχε αναλάβει την επικοινωνία (φως, νερό τηλέφωνο) του Νοσοκομείου (σου υπενθυμίζω ότι ήταν στέλεχος της Attica Bank, της ΕΥΔΑΠ, συνεργάτης προβεβλημένων πολιτικών) του ανέβαζα κάποια δελτία τύπου που μου έστελνε, όπως επίσης και δελτία τύπου της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-που επίσης μού προωθούσε χωρίς φυσικά να τιμολογήσω οτιδήποτε. Εως μερικές ώρες πριν την σύλληψή του με πίεζε να τιμολογήσω το συγκεκριμένο νοσοκομείο και να τον συναντήσω να του δώσω το τιμολόγιο.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ!!!
 Οσο αφορά την ΕΥΔΑΠ της οποίας ήταν υπάλληλος έως το τέλος του 2015 (δηλαδή εάν αποδειχθεί ένοχος θα έχει πάρει μετεγγραφή από την κρατική “εγκληματική” οργάνωση, την ΕΥΔΑΠ, σε εκείνη των μηντιαρχών) μού τηλεφώνησε και μου είπε ότι μου εξασφάλισε 3.000 ευρώ -1000 ευρώ το μήνα-από την αρχή του έτους  από την ΕΥΔΑΠ.  Αφού του έπλεξα το εγκώμιο και τον ευχαρίστησα (είχα στην αλλη άκρη του ακουστικού έναν άνθρωπο που εν μέσω κρίσης “αγωνιούσε” να μου δώσει λεφτά).
Εγώ είχα ένα μέσο ενημέρωσης που συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής και κάλλιστα θα μπορούσα να τα αποδεχθώ. Εδώ τα μεγαλα κανάλια διαφημίζουν μασαζοκασλόν και υαλουρονικό οξύ. Με πολλά τηλεφωνήματα απο την πλευρά του με πίεζε να τηλεφωνώσω  στην υπέυθυνη του Γραφείου τύπου της ΕΥΔΑΠ  Αμαλία Κάντζου,δημοσιογράφο η οποία τον είχε διαδεχθεί στο πόστο και γνωστή του από τη εφημερίδα ΑΞΙΑ, στην οποία δούλευαν μαζί.
Τι πιο φυσικό να σου λέει ένα πρώην στέλεχος της ΕΥΔΑΠ να τηλεφωνήσεις στην διάδοχό του για να ξεκινήσεις μια συνεργασία.
Στο μεταξύ πολλοί άλλοι ιδιοκτήτες και εμπορικοί διευθυντές των ΜΜΕ έκαναν ουρές για να μπουν σε διαφημιστικό πρόγραμμα ώστε να πάρουν κομμάτι από το 1,5 εκατομμύριο που θα μοιράσει η “εγκληματική” οργάνωση  ΕΥΔΑΠ για να διαφημίσει το ΝΕΡΟ!!!
Κάποια στιγμή τηλεφώνησα στην Κάντζου της συστήθηκα και εκείνη μου είπε να της στείλω μια προσφορά για 3000 ευρω. 1000 ευρω ανα μήνα για τους 3 πρώτους μήνες.
Δεν το έκανα ποτέ-μάρτυς μου οι κοριοί του Ρουμπάτη και φυσικά η ίδια η ΕΥΔΑΠ. Δεν έστειλα ποτέ προσφορά στην Κάντζου ή στον Μπενίση.
Καλώ τον ΜΠΕΝΙΣΗ να με διαψεύσει. 
 Πέσμου εάν βλέπεις τίποτε μεμπτό στο να έπαιρνα τόσο τα χρήματα του ιδιωτικού ιατρικού κέντρου- Νοσοκομείου όσο και αυτά της ΕΥΔΑΠ από την στιγμή που κάποιοι μεγάλες καναλάρχες διαφημίζουν υαλουρέν, από νωρίς το πρωί, και μασαζοκαλσόν. 
Εγώ αγαπητέ Αρη δεν το έκανα. Ισως από ένστικτο. Ισως εξαιτίας της τρέλας μου, (και πιθανόν για έναν λόγο που θα παραθέσω μετά το τέλος του κειμένου).
ΝΑΙ στο τηλέφωνο έχω πει χιλιάδες μαλακίες με τον Μουσσά (ο οποίος επαναλαμβάνω ήταν στέλεχος της ΕΥΔΑΠ, της  Αttica Bank και συνεργάτης κορυφαίων πολιτικών-και όχι ο Τζον Ντίλιγκερ, μέχρι που έσκασε η υπόθεση και μένει να αποδειχθεί η ενοχή του) όπως λέμε όλοι μας σε στιγμες χαλάρωσης. Σε καμμιά περίπτωση δεν υπάκουσα σε καμιά προτροπή του να επιτεθώ ή να  υπερασπισθώ κάποιον.
Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” είναι η δική μου τρέλα. Δεν μπορεί να γινει όργανο κανενός. Μερικές φορές ούτε κι εγώ μπορώ να ελέγξω την τρέλα μου.
 Ιδιαίτερα εάν αρνείσαι τα λεφτά που σου προσφέρει ο εκάστοτε που θα ήθελε κάτι παραπάνω από μια καλή συνεργασία.  Τώρα τι έλεγε αυτός για το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” και πως πουλούσε την όποια “γνωριμία μας” (δεν τον έχω συναντήσει τα 10 τελευταία χρόνια)  είναι δική του υπόθεση. Πως να προστατευτώ από αυτό;
Αγαπητέ Αρη εγώ σεντ δεν πήρα με μεσολάβηση του Μουσσά -ούτε και ζήτησα. Οσο αφορά την στάση μου απέναντι στην κυβέρνηση την γνωρίζεις.
Το μόνο σημείο που την υποστήριξα είναι στο θέμα των θαλασσοδανείων των καναλαρχών γιατί θεωρώ ότι είναι σχεδόν ανήθικο να έχουν 2 δις ευρώ δάνεια. Με ικανοποίηση πληροφορήθηκα οτι ο κος Αλαφούζος έσπευσε να προπληρώσει μάλιστα τις δόσεις του-εάν ισχύει αυτό θα είναι από τους συνεπείς και όχι κακοπληρωτής.
Αυτή είναι η δική μου βιωματική καταγραφή των γεγονότων. Το μόνο μου αδίκημα είναι ότι μιλούσα και έκανα χαβαλέ στο τηλέφωνο για να ξεσκουριάζει το μυαλό μου με έναν δημοσιογράφο που υπηρέτησε εκτός των άλλων και σε πολλές θέσεις του Δημοσίου-της καλύτερα οργανωμένης εγκληματικής οργάνωσης.
Δεν είμαι η ΣΤΑΖΙ να γνωρίζω τη ζωή του και το ρόλο του-ούτε δικαστής να τον δικάσω. Αυτό που σε διαβεβαιώ είναι ότι δεν έχω πάρει -γιατί δεν το θέλησα-δραχμή από τονΜουσσά ή με την διαμεσολάβησή του. Οπως σου προείπα η Τράπεζα Αττικής ήταν πελάτης μου πριν προστεθεί στα στελέχη της ο Μουσσάς. Αυτή είναι η δική μου αλήθεια.
 Πάντα ο ίδιος
 Βασίλης Μπόνιος
roumpatis1399282039
Υ.Γ 1> Πάμε παρακάτω τώρα να δούμε τον ρόλο της ΕΥΠ. Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών  που είναι ταγμένη να υπερασπίζεται κυρίως των εξωτερικό εχθρό. Την ώρα που τα σύνορα της χώρας έχουν γίνει σουρωτήρι, την ώρα που οι Τούρκοι δυλέμποροι-διακινητές αλωνίζουν στο Αιγαίο, η αλανιάρα υπηρεσία της οποίας προίσταται ένας δημοσιογράφος επίσης (ο κ. Γιάννης Ρουμπάτης-photo) πληρώνει εργατοώρες για να παρακολουθεί τα κινητά τηλέφωνα- έχω την αίσθηση με την δίψακουτσομπόλας τηλεθεάτριας του Γιώργου Λιάγκα που αναζητεί περισσότερεςπικάντικες λεπτομέρειες για τις ζωές των άλλων.
Amalia_Katzou
Γνώριζα και το έλεγα σε όλους τους συνομιλητές μου ότι με παρακολουθεί η συγκεκριμένηαλανιάρα υπηρεσία που τώρα πλέον έγινε διεθνής, εκ των πραγμάτων, μια και έχουν συρρεύσει στη χώρα μας-όλες οι φυλές των κολασμένων. Ημουν σχεδόν βέβαιος γι΄αυτό. Και με την ευκαιρία, ζητώ από τον Ρουμπάτη να μου στείλει την απομαγνωτοφώνηση της συνομιλίας που είχα με έναν από τους πλέον ισχυρούς παράγοντες του τόπου-του οποίου η ευγένεια και ο μειλίχιος τρόπος του με συγκλόνισε.Δεν έχει καμμία σχέση με την λάσπη στον ανεμιστήρα που επιχείρησαν σε βάρος μου οι υπάλληλοί του στο MEGA.
Καταλήγοντας καλώ τώρα όποιον συνάδελφο του επιτρέπει το κανάλι του να ακούσει αυτά τα γεγονότα να με πάρει τηλέφωνο αντί να μου “απαγορεύουν”  να αφηγηθώ την δική μου βιωματική εμπειρία…
Y.Γ 2>Το παραπάνω κείμενο το έστειλα στον υπουργό Επικρατείας κ. Νίκο Παππά για να συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να κοπεί εντελώς η κρατική διαφήμιση στα ΜΜΕ. Εφόσον αγαπάμε την πατρίδα μας οφείλουμε να δημοσιεύουμε δωρεάν τις διαφημίσεις των οργανισμών κοινωνικής οφέλειας. Με Μητρώο ή χωρίς δεν υπάρχει λόγος- σε περιόδο κολασμένης κρίσης- να πετάει λεφτά το χρεοκοπημένο κράτος στα ΜΜΕ, παραδοσιακά και ηλεκτρονικά.
YΓ 3>Να δούμε πως θα περισσέψει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην ΕΥΔΑΠ με τόσους πρόσφυγες στη χώρα, ώστε να το μοιράσει στα ΜΜΕ.
Refugees and migrants stranded in the highway in Tempi, Greece on February 25, 2016. / Πρόσφυγες και μετανάστες εγκλωβισμένοι στην Εθνική οδό στην περιοχή των Τεμπών, 25 Φεβρουαρίου 2016.

Refugees and migrants stranded in the highway in Tempi, Greece on February 25, 2016. / Πρόσφυγες και μετανάστες εγκλωβισμένοι στην Εθνική οδό στην περιοχή των Τεμπών, 25 Φεβρουαρίου 2016.