Ξόδεψε 386.000 ευρώ για να γίνει ο Κεν της Μπάρμπι

Η σύγχρονη εποχή έχει επιβάλει νέα πρότυπα ομορφιάς που πολλές φορές οδηγούν τους νέους σε απερίσκεπτες ή ακραίες πράξεις. Με τα δημοσιεύματα από κάθε άκρη του κόσμου που έδειχναν την επόμενη κοπέλα που προσπαθεί να γίνει σαν την πλαστική κούκλα Μπάρμπι, δεν θα αργούσε αυτή η μανία να γυρίσει και στην άλλη πλευρά του νομίσματος.

Ένας άντρας. Ο Ροντρίγκο Άλβες περιγράφει τον εαυτό του ως την κούκλα “Κεν”, αποκαλύπτοντας πως έχει ξοδέψει ήδη πάνω από 386.000 ευρώ σε πλαστικές για να θυμίζει το παιδικό παιχνίδι, και έχει  αλλάξει από την κορυφή έως τα νύχια, με τη βοήθεια του νυστεριού και χωρίς ντροπή λέει πως έχει υποβληθεί σε 15 πλαστικές επεμβάσεις μέσα σε έναν χρόνο.

ken5

Ο Ροντρίγκο όπως αποκαλύπει εχει ξοδέψει περίπου 12.000 σε ανόρθωση γλουτών, 30.000 για εμφυτεύματα σιλικόνης στο στήθος και 60.000 για την δημιουργία κοιλιακών και έχει υποβληθεί σε 42 πλαστικές επεμβάσεις, τονίζοντας πως δεν είχε καμία πρόθεση να μοιάσει στον «Κεν». Οπως λέει, τώρα, «έχει βρει ειρήνη μέσα στο σώμα του» καθώς όπως σημειώνει επίσης: γΓεννήθηκα σε λάθος σώμα, η ψυχή μου ταίριαζε με αυτό. Τώρα, όμως, το κάνει»,, και συμπληρώνει πως  «Ποτέ δεν είχα ως στόχο να μοιάσω με τον Κεν, αλλά οι άνθρωποι σχολίαζαν συνεχώς το πόσο μοιάζουμε. Είμαι χαρούμενος με την εμφάνισή μου και θα συνεχίσω τις επεμβάσεις».

*COMPOSITE*

Στον μακρύ κατάλογο με τις επεμβάσεις συμπεριλαμβάνεται μπότοξ, πλαστική στη μύτη, λιποαναρρόφηση, επέμβαση στο σαγόνι και εμφυτεύματα, ενώ η καθημερινότητα  του Ροντρίγκο περιλαμβάνει χάπια κολλαγόνου, δισκία για την κατακράτηση νερού και χάπια ανάπτυξης μαλλιών.

ken2-transform

Κάποια στιγμή, όντας στο χειρουργικό κρεβάτι, οι ιατροί του είπαν πως ίσως χρειαστεί να του ακρωτηριάσουν το χέρι. Εάν η μόλυνση από την διαρροή υγρού, που έπασχε, έφτανε στην καρδιά, θα πέθαινε.

ken-operation

Ευτυχώς, ο Ροντρίγκο ήταν τυχερός και μετά από τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο, τα κατάφερε.

Τι απαντά στους επικριτές του:

«Δεν γεννήθηκα έτσι, αλλά έφτιαξα τον εαυτό μου με αυτόν τον τρόπο. Για να ταιριάξω την ψυχή μου με το λάθος σώμα μου, χρειαζόταν πολύ θάρρος και ο μόνος τρόπος για να το επιτύχω ήταν μέσω πλαστικών επεμβάσεων, δεδομένου πως δεν μπορούσα να πάω στο γυμναστήριο, εξαιτίας μιας ενδοκρινικής διαταραχής».

ken6-cover

«Η αλλαγή μου χάρισε αυτοπεποίθηση, ευτυχία και την άνεση να μιλάω για το θέμα της εικόνας, να βοηθάω άλλους από τις εμπειρίες της ζωής μου, να μιλάω για τα οφέλη, τους κινδύνους και τον χρόνο αποκατάστασης των πλαστικών επεμβάσεων», λέει και προσθέτει:

«Θεωρώ τον εαυτό μου μαχητή και νικητή, επειδή δεν μου πήρε πολύ χρόνο και χρήμα, αλλά μου έδωσε θάρρος, αποφασιστικότητα και πίστη, για να πετύχω το καλύτερο για το σώμα μου. Μπορεί να είναι με 42 πλαστικές επεμβάσεις, αλλά είμαι ευγνώμων».