Ξουλίδου: «Να φύγει ο Καμμένος ΧΘΕΣ» — Η εκδίκηση της Ραχήλ στην Ξουλίδου: «Έπεσες στο λάκκο που μου έσκαψες»

Σφοδρή επίθεση εκ των έσω για τον Πάνο Καμμένο, καθώς η πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων,Σταυρούλα Ξουλίδου ξαναχτύπησε και χαρακτηρίζει τον πρόεδρο του κόμματος… προδότη.
Μέσω Twitter η κυρία Ξουλίδου, η οποία δεν υπουργοποιήθηκε, όπως ανέμενε, στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, κατηγορεί τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι πρόδωσε τον κόσμο και ζητά «αλλαγή ηγεσίας ΧΘΕΣ».
«Οι ΑΝΕΛ πρέπει να αλλάξουν ΧΘΕΣ ηγεσία. Πρόδωσε τον κόσμο που τους ψήφισε. Είναι χειρότερη από Σαμαρά και Βενιζέλο. Δυο φορές προδοτική και δοσίλογη», έγραψε η πρώην βουλευτής.

—————–

Η εκδίκηση της Ραχήλ στην Ξουλίδου: Έπεσες στο λάκκο που μου έσκαψες

Το αίμα της πίσω φαίνεται ότι πήρε η Ραχήλ Μακρή, η οποία σχολίασε τη δήλωση της Σταυρούλας Ξουλίδου που ζήτησε αλλαγή ηγεσίας στους ΑΝΕΛ.
Η πρώην βουλευτής δεν ξέχασε αυτό που λέει ότι της έκανε η κυρία Ξουλίδου όταν «ζητούσε να διαγράψουν τη Ραχήλ Μακρή». «Όταν σκάβεις το λάκο του άλλου πέφτεις μέσα» έγραψε το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας.
Ολόκληρο το σχόλιο:
Εισηγήθηκαν να με διαγράψουν γιατί ζητούσα την τήρηση των αρχών της ιδρυτικής διακήρυξης. Με διέγραψαν χωρίς να τους έχω κάνει το παραμικρό με πρωτεργάτη αυτήν.
Συνέχισαν εν γνώσει τους τον πολιτικό κατήφορο και αυτή ψήφισε μνημόνιο, προαπαιτούμενα και την κλοπή της ιδιωτικής περιουσίας των Πολιτών.
Την πέταξε στην εκκαθάριση αφού της έταξε θέσεις και τώρα θυμήθηκε ότι ο ηγέτης δεν κάνει γιατί πρόδωσε τον λαό. Όταν ανακάλυψε ότι ούτε θέση δεν είχε γι αυτήν.
Έτσι είναι όταν αδικείς και σκάβεις τον λάκκο του άλλου. Πέφτεις μέσα.