ΝAI στους κρατικοδίαιτους διπλοθεσίτες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ)!

ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ

ΝAI στους κρατικοδίαιτους διπλοθεσίτες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ) λέει η κυβέρνηση!

Ενας μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων που εργάζονται στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ) και την Γραμματεία Τύπου ζήτημα αν πατάνε το πόδι τους στα κρατικομάγαζα μια φορά το μήνα.

Οι περισσότεροι έχουν δύο και τρεις δουλειές και απλά απολαμβάνουν την πολυτέλεια ενός κρατικού μισθού από το χυδαίο πελατειακό διεφθαρμένο Δημόσιο.

Εργάζονται δηλαδή σε εφημερίδες και ιδιωτικά κανάλια ενώ παράλληλα τα παντελονιάζουν και από το ΑΠΕ. Εδώ όπου έχουν διορισθεί από τους κατά καιρούς αρμόδιους υπουργούς.

Το νέο Νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ απαγόρευε αρχικά την διπλοθεσία για τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, το ΑΠΕ και την Γραμματεία Τύπου.

Οι δημοσιογράφοι του ΑΠΕ και της Γραμματείας Τύπου επαναστάτησαν μπροστά σ΄ αυτή την “αδικία” και ο Παππάς υπέκυψε στην απαίτησή τους να εξακολουθήσουν να είναι κρατικοδίαιτοι κηφήνες του Δημοσίου της Κολομβίας των Βαλκανίων.

Μόλις οι κρατικοδίαιτοι κηφήνες της Αγίας Παρασκευής ενημερώθηκαν ότι οι “συνάδελφοι” κηφήνες του ΑΠΕ και της Γραμματείας Τύπου κατέκτησαν το δικαίωμα στην διπλοθεσία έγιναν έξαλλοι.

Εξοργίσθηκαν, δάκρυσαν, χτυπήθηκαν για την μεγάλη “αδικία”.

Και τώρα προσπαθούν με κάθε τρόπο να κερδίσουν κι αυτοί με την σειρά τους το δικαίωμα στην πολυθεσία.

(Aνταπόκριση από την Κολομβία των Βαλκανίων)