Ν.Δ.: “O κ. Τσίπρας έχει το θράσος να ισχυρίζεται πως δεν θίγεται κανένας” | Mikrometoxos.gr

Ν.Δ.: “O κ. Τσίπρας έχει το θράσος να ισχυρίζεται πως δεν θίγεται κανένας”

06.05.2016 19:59

“Ο κ. Τσίπρας έχει το θράσος να ισχυρίζεται πως δεν θίγεται κανένας” ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα στη δήλωση του ο κ. Κουμουτσάκος σημειώνει ότι “την ώρα που εξαιτίας της ανικανότητάς του επιβάλλει μέτρα 12 δισ. ευρώ και βγάζει την Ελλάδα στους δρόμους, ο κ. Τσίπρας έχει το θράσος να ισχυρίζεται πως δεν θίγεται κανένας”.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά “αμετανόητος, προσποιείται ότι δεν είδε τίποτα από την καταστροφή που έφερε έως τώρα. Προσποιείται πως δεν καταλαβαίνει ότι σέρνει, και πάλι, τη χώρα στο σημείο μηδέν”. Επίσης κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι “με ψέματα και ύβρεις προσπαθεί να φανατίσει, να πολώσει και να διχάσει. Κάνει αντιπολίτευση στην Αντιπολίτευση γιατί, πια, δεν μπορεί να κυβερνήσει”.

“Όσο κι αν προσπαθεί, όσο κι αν εκβιάζει καταστάσεις δεν βρίσκει συνενόχους. Έχει μείνει μόνος, εγκλωβισμένος στα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε” καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017