Ν.Δ. : Οι μετασυνεδριακές κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ν.Δ. : Οι μετασυνεδριακές κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

04.05.2016 09:52

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του συνεδρίου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, που έμεινε στην Αθήνα όλο το Πάσχα, ξεκινά κύκλο περιοδειών και συναντήσεων στην Αθήνα και στην περιφέρεια, ώστε να αναδείξει τις προτάσεις της κόμματος.

Η ανησυχία για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων του Μεγάρου Μαξίμου με τους επικεφαλής των πιστωτών είναι φανερή στις δημόσιες τοποθετήσεις βουλευτών και στελεχών. Το ξεκάθαρο μήνυμα πως κάθε ημέρα χωρίς το κλείσιμο της αξιολόγησης αυξάνει το λογαριασμό για τους πολίτες εκφράζεται σε κάθε ευκαιρία εναντίον της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξάρτητων Ελλήνων, παράλληλα με το αίτημα για παραίτηση του κ. Τσίπρα και προσφυγή σε πρόωρες εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα στο εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος” και θα ενημερωθεί για την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το φθινόπωρο του 2012, ενώ θα ξεναγηθεί και στο χώρο του εργοταξίου από τους εκπροσώπους του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”. Παράλληλα, μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα η Ν.Δ. θα δημοσιοποιήσει το ολοκληρωμένο σχέδιό του για την αντιμετώπιση του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος και σειρά θα λάβει η παρουσίαση των προτάσεων για το νέο Σύνταγμα της χώρας, το οποίο βρίσκεται ήδη στη φάση της τελικής διαμόρφωσης από ομάδα του κόμματος, με επικεφαλής το βουλευτή και πρώην υπουργό, Κώστα Τασούλα.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017