Ν.Δ. : Ξεκινάει, σε λίγη ώρα, το 10ο τακτικό συνέδριο της - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ν.Δ. : Ξεκινάει, σε λίγη ώρα, το 10ο τακτικό συνέδριο της

22.04.2016 19:39

Ξεκινάει, σε λίγη ώρα, στο Metropolitan Expo το 10ο Τακτικό Συνέδριο της Ν.Δ. με το άνοιγμα των εργασιών του από τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη αναμένεται πως θα ξεκινήσει λίγο πριν τις οκτώ. Στο συνέδριο που θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής θα συζητηθεί το νέο καταστατικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά και τα αποτελέσματα της δημόσιας διαβούλευσης, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 15.000 μέλη. Όπως σημειώνουν στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ., βασικό αντικείμενο του Συνεδρίου θα είναι οι οργανωτικές και καταστατικές αλλαγές με στόχο ένα πιο σύγχρονο, πιο ανοιχτό και πιο δημοκρατικό κόμμα σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται πως θα εξαπολύσει συνολική και εφ’ όλης της πολιτικής ύλης επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητων Ελλήνων. Επίσης, αναμένεται να παρουσιάσει τις βασικές δομές του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, με τον ίδιο να θεωρεί τις εργασίες του 10ου Συνεδρίου ως την αιχμή του προγράμματος των πρώτων 111 ημερών, το οποίο ξεκίνησε με την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος, στις 10 Ιανουαρίου του 2016.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017