Ντ. Μπακογιάννη για τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς: Το έργο το έχουμε ξαναδεί - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ντ. Μπακογιάννη για τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς: Το έργο το έχουμε ξαναδεί

05.04.2016 08:34

Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους θεσμούς για το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης δηλώνοντας «Πάλι το ίδια. Το έργο το έχουμε ξαναδεί» και τόνισε ότι η μόνη λύση για τη χώρα είναι οι εκλογές.

«Από τον Οκτώβριο έπρεπε να κλείσει η αξιολόγηση και φτάσαμε στον Απρίλιο», ανέφερε και εκτίμησε ότι το συγκεκριμένο μείγμα πολιτικής, με την επιβολή φόρων, θα «γονατίσει» την οικονομία.

«Η κυβέρνηση έχει τεράστια ευθύνη, διότι καθυστερεί έξι μήνες και επαναλαμβάνει ένα δυσάρεστο έργο που έχουμε ξαναδεί», εξήγησε.

Ερωτηθείσα τι θα άλλαζε αν, μετά από ενδεχόμενες εκλογές, πρωθυπουργός γινόταν ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε πως θα άλλαζε το μείγμα πολιτικής. «Αν ήμασταν κυβέρνηση θα είχαμε κλείσει την αξιολόγηση με άλλο μείγμα πολιτικής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αν η κυβέρνηση πιστεύει οτι το ΔΝΤ θέλει να χρεοκοπήσει τη χώρα μας τότε πρέπει να κόψει την διαπραγμάτευση με το Tαμείο», υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «προσβλητική» για τη χώρα την επιστολή – απάντηση της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017