Οχι. Δεν είναι μεταρρυθμιστής ο Μειμαράκης.
Εμετική είναι επίσης η επανεμφάνιση του Πανίκα Ψωμιάδη στη συγκέντρωση της Ρηγίλλης.
Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” στα 8 χρόνια της παρουσίας του, δεν παύει να επιμένει πως οι ατσούμπαλοι, αποχαυνωμένοι, τραχανοπλαγιάδες, φραπεδόμαγκες Ελληνες ψηφοφόροι της ήσσονος προσπάθειας, ότι χειρότερο δηλαδή κυκλοφορεί στην πλανήτη, δεν μπορούσαν παρά να επιλέξουν μαιμούδες που τους μοιάζουν για πολιτικό προσωπικό.
Ο τσαρλατάνος ψηφοφόρος επιλέγει με κριτήριο την προσωπική του αισθητική, γι΄αυτό και οι χειρότεροι ανάμεσά μας αναλαμβάνουν δημοτικοί άρχοντες, βουλευτές, υπουργοί.
Οι νεοέλληνες ψηφοφόροι αποτελούν εστία μόλυνσης για την παγκόσμια κοινότητα.
Οταν μάλιστα πάνε να ψηφίσουν φορώντας σαγιονάρες μιτσούκο και κρατώντας από το χέρι τούς γέρους και τις γριές που έφεραν στον κόσμο αυτά τα δύσμορφα τούβλα (τους απογόνους τους) απειλούν στην κυριολεξία τον πλανήτη. Σκέτη Φουκουσίμα.
Με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση οι μαιμούδες (συγνώμη από τα υπέροχα ζώα) Ελληνες ψηφοφόροι τερμάτισαν το κιτς και την έλλειψη αισθητικής.
Ερριξαν στην κάλπη ότι πιο νοσηρό κουβαλάνε στο σκατένιο κεφάλι τους.
Ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ ήταν σαν να έκλαναν (με το συμπάθιο) και βρώμισε ο πλανήτης.
Και αίφνης οι χυδαίοι ψεύτες του ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψαν το πιο μαύρο μνημόνιο απειλούν να επιστρέψουν στο Μαξίμου δίνοντας συγχωροχάρτι και στους πιο μαφιόζους φοροφυγάδες που κοσμούν τα ψηφοδέλτιά τους.
Διαδέχτηκαν στην κυβέρνηση τους κατσιαπλιάδες του πελατειακού κράτους πασόκους και νεοδημοκράτες.
Αυτά τα εξίσου άθλια ανθρωποειδή του πελατειακού κράτους που επί 5 χρόνια έξυναν τα αχαμνά τους, δίχως να κάνουν ουδεμία μεταρρύθμιση έφεραν στην εξουσία τους τσαρλατάνους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι όπως και οι προηγούμενοι, είχαν σαν κύριο μέλημά τους να διορισθούν στο δημόσιο και να διορίσουν και τις υπόλοιπες πορδές-συγγενείς τους στο χρεοκοπημένο κρατικό μαγαζί.
Το μόνο επίτευγμα των σαρδανάπαλων του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να επαναλειτουργήσει το μπουρδέλο της ΕΡΤ ώστε εκατοντάδες αγράμματοι δημοσιογράφοι να προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες των ιδιωτικών καναλιών.
Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Αρχιμαφιόζοι του πελατειακού κράτους του Δημοσίου.
Αυτού του ανίκητου κτήνους που κατέστρεψε τις ζωές μας.
Και ω του θαύματος, όταν οι εκάστοτε πρωθυπουργοί αυτών των κομμάτων έπιαναν πάτο, βρισκόντουσαν με το κεφάλι μέσα στα σκατά, αναζητούσαν στον υπόνομο των ΜΜΕ χείρα βοηθείας.
Αυτό ακριβώς κάνει και ο Αλέξης-έχω και θαλαμηγό, πάμε μια βόλτα;-Τσίπρας.
Οταν οι “λαοπρόβλητοι” βρισκόντουσαν στην δύση τους ανέκαθεν βουτάγανε στον μηντιακό υπόνομο.
Η Λίνα, από το σποτάκι της ΝΔ, είναι η Λίνα όλων μας.
Δεν αξίζει στην ΝΔ η Λίνα.
Η Λίνα είναι η απάντηση στους κρατικοδίαιτους, διαπλεκόμενους κηφήνες του Δημοσίου.
Είναι η ηρωίδα του ιδιωτικού τομέα-που εργάζεται σε έναν ταλαίπωρο μη διαπλεκόμενο επιχειρηματία που αυτή την στιγμή πακετάρει τα πράγματά του με προορισμό την Βουλγαρία και την Αλβανία.
Εκεί μάς κατάντησαν οι πολιτικές επιλογές του κατσιαπλιά Ελληνα ψηφοφόρου.