ΝΔ: Ο Α.Τσίπρας βλέπει οράματα εξόδου από τα μνημόνια | Mikrometoxos.gr

ΝΔ: Ο Α.Τσίπρας βλέπει οράματα εξόδου από τα μνημόνια

15.05.2016 11:08

«Ο κ. Τσίπρας παραμένει ένας ψευδόμενος και επικίνδυνος πρωθυπουργός» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, απαντώντας στα όσα υποστηρίζει στη συνέντευξή του στη Real News ο Α.Τσίπρας.

“Ο κ. Τσίπρας και πάλι πανηγυρίζει, μόλις λίγες ημέρες πριν ψηφίσει στη Βουλή μαζί με τον κ. Πάνο Καμμένο «τον νόμο του διαβόητου “κόφτη” και του τυφώνα των έμμεσων φόρων 1,8 δισ. ευρώ που θα ισοπεδώσουν ό,τι απέμεινε από το εισόδημα όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων».

 Η ΝΔ  αναφέρει χαρακτηριστικά για τον πρωθυπουργό ότι βλέπει οράματα εξόδου από τα μνημόνια, την ώρα που βάζει τη χώρα σε μνημόνιο «κόφτη» μακράς διάρκειας, χωρίς ορατό τέλος.
«Έχει το θράσος να κατηγορεί τη ΝΔ και τις άλλες φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις ότι αρνούνται τη συναίνεση, όταν ήταν εκείνες που έδωσαν χέρι βοηθείας στην πατρίδα για να μην πέσει στο παρά ένα στον γκρεμό της χρεοκοπίας και του “grexit” όπου ο ίδιος ο κ. Τσίπρας την είχε σύρει μαζί με τον κ. Γιάνη Βαρουφάκη», συνεχίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Προσθέτει επίσης ότι «ο άνθρωπος που κατά συρροή πυροβολεί την εθνική συνεννόηση με την άκρως διχαστική πολιτική του, τολμά να κατηγορεί άλλους» και επισημαίνει πως «με όλα αυτά ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει ότι παραμένει απόλυτα εγκλωβισμένος στην αυταπάτη των ψεμάτων του».
Η απάντηση του Μαξίμου
 

«Στη Νέα Δημοκρατία αδυνατούν να κρύψουν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι η αξιολόγηση έκλεισε, και το σχέδιο αποσταθεροποίησης, στο οποίο τόσο πολύ είχαν επενδύσει, δεν καρποφόρησε», αναφέρουν σε σχόλιό τους κυβερνητικές πηγές και προσθέτουν:«Τους παρακολουθούμε με κατανόηση».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017