ΝΔ: Μνημείο χονδροειδούς προπαγάνδας το non – paper του Μαξίμου

“Το Non – paper του Μαξίμου για την πορεία της διαπραγμάτευσης είναι μνημείο χονδροειδούς προπαγάνδας” τονίζει η ΝΔ σε απάντηση κυβερνητικού σημειώματος για την πορεία της διαπραγμάτευσης.”Κατάφερε να είναι, ταυτόχρονα, άκρως παραπλανητικό και άκρως αποκαλυπτικό.
Άκρως παραπλανητικό όσον αφορά:

  • Στις  συντάξεις που λέει ότι προστατεύει ενώ τις συρρικνώνει από 10% έως 35%
  • Στο  αφορολόγητο που  ο ΣΥΡΙΖΑ  υπόσχονταν στις 12.000 ευρώ για να το συρρικνώσει και αυτό στις 9.091 ευρώ
  • Στη δήθεν προστασία των αδυνάμων όταν τους περιφρονεί και τους εμπαίζει με δραματικές μειώσεις σε όλες τις συντάξεις και ιδιαίτερα στις προσωρινές , στις συντάξεις αναπηρίας και χηρείας, ενώ  ταυτόχρονα  αυξάνει ασφαλιστικές εισφορές, άμεσους και έμμεσους φόρους.

Άκρως αποκαλυπτικό όταν αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι η δήθεν ‘’κόκκινη γραμμή’’, αφού πρώτα εξαφανίστηκε, κατέληξε  ‘’θηλιά’’ για την οικονομία και τους ‘Έλληνες” τονίζει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

“Αφού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πληρώσουν όχι 5,4 δισ. ευρώ, αλλά 9 δισ. ευρώ. Είναι το ‘’δώρο’’ του επιπλέον λογαριασμού των 3,6 δισ. ευρώ που έφερε ο κ. Τσακαλώτος από την Ουάσιγκτον.  Την ίδια ώρα ‘’σαρώνουν’’ τα διαθέσιμα από παντού. Όσο παραμένει αυτή η Κυβέρνηση τόσο θα συνεχίζεται ο Γολγοθάς της χώρας” καταλήγει η Συγγρού.

Πηγή: Ενικός