ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: … Μόλις 13 δισ. μόνο για τόκους θα πληρώσουμε για να ξεχρεώσουμε την μεγάλη απάτη

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: … Μόλις 13 δισεκατομμύρια, μόνο για τόκους θα πληρώσει το ελληνικό δημόσιο για να ξεχρεώσει τη μεγάλη απάτη, που “έστησαν” οι τότε κυβερνώντες συνεννοημένοι με την τότε γερμανική κυβέρνηση, με καγκελάριο τον Γκέρχαρντ Σρέντερ και την Goldman Sachs το 2001…
Προκειμένου να αποκρύψουν χρέος 2,8 δισ. ευρώ της χώρας μας, που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να ενταχθούμε στην ευρωζώνη. 
Οι φωστήρες της Goldman Sachs για να κερδοσκοπήσουν, έστησαν μαζί με τους στενούς συνεργάτες του τότε πρωθυπουργού ένα SWAP αξίας 2,8 δισ. ευρώ, το οποίο μάλιστα κρατούσαν απόρρητο για να μην μάθει ο κόσμος την αλήθεια.
Σύμφωνα με αποκάλυψη του αμερικανικού πρακτορείου Bloomberg, το παράγωγο αυτό θα στοιχίσει συνολικά μαζί με τους τόκους του στο ελληνικό δημόσιο, 16 δισεκατομμύρια ευρώ.
Οι όροι του δανείου είναι καθαρά τοκογλυφικοί, αφού το υπουργείο Οικονομικών είναι υποχρεωμένο να πληρώνει μέχρι το 2037 για ένα δάνειο της τάξεως των 2,8 δισ. ευρώ!
Στην ουσία πρόκειται για δανεισμό με επαχθέστατο επιτόκιο, που συνιστά έγκλημα σε βάρος του λαού και του έθνους, για το οποίο κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.
ΚΑΙ με καθυστέρηση 14 χρόνων έρχονται στην επιφάνεια συγκλονιστικές αποκαλύψεις, που τεκμηριώνουν, με απόλυτο τρόπο την απάτη, που συντελέστηκε.
Σύμφωνα με το Bloomberg, η Goldman Sachs μέσα σε μια μέρα κέρδισε απ’ το επίμαχο SWAP προμήθεια 400.000.000 ευρώ, εξευτελίζοντας στην κυριολεξία μια ευρωπαϊκή χώρα και εξαπατώντας ολόκληρη την Ευρωζώνη.