Νέες αποκαλύψεις για τους συνεργάτες του “γαλάζιου” υπουργού | Mikrometoxos.gr

Νέες αποκαλύψεις για τους συνεργάτες του “γαλάζιου” υπουργού

09.12.2015 00:58

Νέα στοιχεία στην υπόθεση που αποκάλυψαν σήμερα τα Parapolitika.gr έδωσε με ρεπορτάζ στο Live News o γενικός διευθυντής του Ομίλου Παραπολιτικά Παναγιώτης Τζένος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην δικαιοσύνη εκλήθηκαν να καταθέσουν ως κατηγορούμενοι για ηθική αυτουργία σε κακουργηματική απιστία δύο συνεργάτες γαλάζιου υπουργού. Ο ένας διατέλεσε γενικός γραμματέας του υπουργείου ενώ ο άλλος ήταν νομικός σύμβουλος του υπουργού.Και οι δύο παραμένουν στενοί συνεργάτες του στελέχους της ΝΔ και σήμερα από διαφορετικά πόστα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η υπόθεση ξεκινά με την ανάθεση έργου σε νοσοκομείο της Αττικής κόστους 600.000 ευρώ. Η δουλειά δόθηκε σε εργολάβο ο οποίος παρέδωσε το έργο αλλά δεν πληρώθηκε ποτέ ενώ ταυτόχρονα όπως καταγγέλλει έδωσε μίζες για να πάρει την δουλειά.

Ο συγκεκριμένος εργολάβος την περίοδο υπουργίας του γαλάζιου στελέχους έιχε αναλάβει πλήθος κατασκευαστικών έργων στον τομέα της υγείας. Η διοικήτρια του νοσοκομείου στην οποία έχει ασκηθεί δίωξη κατέθεσε ότι δέχτηκε πιέσεις προκειμένου το έργο να δοθεί στον συγκεκριμένο εργολάβο. Η συνέχεια το Σάββατο στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ….

Η σημερινή αποκάλυψη από τα parapolitika.gr που προκάλεσε σάλο

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις αναμένεται να προκαλέσει η πληροφορία που αποκαλύπτει το Parapolitika.gr σύμφωνα με την οποία δυο εκ των στενότερων συνεργατών πρωτοκλασάτου Έλληνα πολιτικού, έχουν κληθεί και απολογούνται σήμερα στον οικονομικό εισαγγελέα για υπόθεση χρηματισμού. Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δυο, εντοπίστηκαν εμβάσματα ύψους 600.000 ευρώ, τα οποία προέρχονται από γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας.

Πρόκειται για τεράστιο θέμα, αφού η εισαγγελέας που έχει καλέσει για απολογία τους δυο στενούς συνεργάτες του πρώην υπουργού της ΝΔ, έχει ενδείξεις ότι τα χρήματα είχαν ως τελικό αποδεκτή τον γαλάζιο πολιτικό. Μιλάμε για τεράστιο θέμα που θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό, αφού εμπλέκει έναν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της πολιτικής ζωής.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017