Νέα απώλεια για το ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε η πρώην βουλευτής Ηρώ Διώτη - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Νέα απώλεια για το ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε η πρώην βουλευτής Ηρώ Διώτη

21.10.2015 16:30
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Νέα απώλεια για το ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε η πρώην βουλευτής Ηρώ Διώτη

Μια ακόμη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί προβληματισμό στο κυβερνών κόμμα. 
Την παραίτησή της από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η Ηρώ Διώτη.
Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε καταψηφίσει τη συμφωνία του Ιουλίου και δεν είχε συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος, παρευρέθηκε στη συνέλευση μελών του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Λάρισας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε ξενοδοχείο και ενώπιον των συντρόφων της ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ήθελα την απόφασή μου να την ανακοινώσω σε αυτό το όργανο και να μην την μάθετε μέσω επιστολής μου» είπε η κυρία Διώτη.
Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «θα μπορούσε να γίνει ένα συνέδριο πριν τις εκλογές όπου θα μπορούσαμε εκεί να εκφράσουμε τις διαφωνίες μας. Δεν έγινε αυτό, στις εκλογές επέλεξα να μην εκφράσω μέσω κειμένων ή ανακοινώσεων τη σαφής διαφοροποίησή μου αλλά να περιμένω να συνεδριάσει το όργανο αυτό και να έρθω εδώ να θέσω την παραίτησή μου».
Την ίδια στιγμή, άσκησε σκληρή κριτική στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση λέγοντας ότι «αυτό το σχέδιο δεν μπορεί να βγει. Από την εμπειρία που απόκτησα τα προηγούμενα χρόνια και από όσα μπορώ να ξέρω αυτό το σχέδιο θα αποτύχει. Εύχομαι να μην επιβεβαιωθώ».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017