Μόνο η οικογένεια Βαρδινογιάννη μπορεί να βγάλει από το αδιέξοδο τον Παναθηναϊκό | Mikrometoxos.gr

Μόνο η οικογένεια Βαρδινογιάννη μπορεί να βγάλει από το αδιέξοδο τον Παναθηναϊκό

02.11.2015 13:09

MONO O ΤΖΙΓΓΕΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ…

ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Αγαπητό Fimotro
κακώς ψάχνουν στονΠαναθηναϊκό τι φταίει και έχει μικρύνει επικίνδυνα ο Σύλλογος σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Σε λίγα χρόνια η ΑΕΚκαι ο ΠΑΟΚ θα τον έχουν ξεπεράσει κατά πολύ.
Για τον Ολυμπιακό δεν το συζητάμε. Είναι έτη φωτός μπροστά από τον σημερινό Παναθηναϊκό που διαλύεται συνεχώς. Κατά την γνώμη μου μόνο η οικογένεια Βαρδινογιάννη μπορεί να βγάλει από το αδιέξοδο τον Παναθηναϊκό.
Όχι φυσικά να χτυπήσει αμέσως τον Ολυμπιακό, αλλά τουλάχιστον να φτιάξει μια αξιοπρεπή ομάδα. Γιατί το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο αγωνιστικό. Είναι συλλογικό. Και εξηγούμαι :
1. Εάν ο ΠΑΟ δεν κάνει επενδύσεις σε ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ δεν θα κάνει απολύτως τίποτα. Εδώ φέτος είδαμε το εξής απίθανο. Να αγοράζουν ποδοσφαιριστή με 1,6 εκατ. ευρώ τον χρόνο και αυτός να μην έχει παίξει ποτέ! Στον Εσιέν αναφέρομαι τον οποίο δεν ήθελα καμία άλλη σοβαρή ομάδα στην Ευρώπη γιατί όλοι εκτός του… ΠΑΟ, ήξεραν το ιατρικό του πρόβλημα!
2. Εάν ο ΠΑΟ δεν αποκτήσει ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ και όχι το σημερινό… κοτέτσι, δεν πρόκειται να αποκτήσει ποτέ νοοτροπία σοβαρής Ευρωπαϊκής ομάδας. Για τη δεκαετία του ’70 και του ’80 η Λεωφόρος ήταν αξιοπρεπής. Για σήμερα δεν κάνει…
3. Εάν ο ΠΑΟ δεν αποκτήσει ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ όπως αυτό της Παιανίαςαπό την οποία έφυγε με απόφαση της σημερινής διοίκησής του δεν έχει καμία τύχη. Όλες οι σοβαρές Ευρωπαϊκές ομάδες έχουν καλύτερα προπονητικά κέντρα από γήπεδα. Σε αυτά περνούν όλη την ημέρα τους οι ποδοσφαιριστές σε αυτά γυμνάζονται καθημερινά. Οι εγκαταστάσεις στις οποίες προπονείται τώρα ο ΠΑΟ είναι 100 χρόνια πίσω!
4. Εάν ο ΠΑΟ δεν αποκτήσει ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ δεν πρόκειται να χτυπήσει τον ανταγωνισμό. Εδώ είδαμε το εξής απίθανο. Σε ένα βράδυ παίκτης του ΠΑΟαπό ποδοσφαιριστής να γίνεται βοηθός προπονητή μόνο και μόνο για επειδή πληρώνουν το συμβόλαιό του και έπρεπε κάτι να κάνει μέσα στην ομάδα!!! Αυτά δεν γίνονται ούτε σε ερασιτεχνικές ομάδες…
5. Τέλος, τον ΠΑΟ ένας άνθρωπος μπορεί να τον σώσει. Μόνο ο Τζίγγερ και η οικογένειαΒαρδινογιάννη. Μόνο που όταν είχε τον ΠΑΟ στα χέρια του, κάποιοι αλήτες εξύβριζαν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του! Γιατί λοιπόν να ασχοληθεί ξανά τώρα βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη σε μια περίοδο άγριας κρίσης;
Όποιος δεν τα καταλαβαίνει όλα αυτά είναι εχθρός και όχι φίλαθλος του ΠΑΟ.
Ευχαριστώ πολύ…
Ν. Βαμβακίδης
(Αθήνα)

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017