Μπουτάρης: Γιατί έβαλα γραβάτα

Glorification ceremony at the Church of Saint Demetrius the patron Saint of Thessaloniki in the presence of the President of the Greek Republic Prokopis Pavlopoulos, in Thessaloniki, Greece on October 26, 2015. / Πανηγυρική δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου για τον Πολιούχο της Θεσσαλονίκης Άγιο Δημήτριο υπό την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 26 Οκτωβρίου 2015.

Μπουτάρης: Γιατί έβαλα γραβάτα

  • Ο ΒΗΜΑτοδότης

Είναι η τρίτη φορά στη ζωή του που έβαλε γραβάτα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Ι. Μπουτάρης. Και ξέρετε γιατί αποφάσισε αυτή τη φορά να βάλει γραβάτα και να γίνει θέμα της ημέρας; «Μου την έχουν σπάσει όλοι αυτοί οι Συριζαίοι που εμφανίζονται χωρίς γραβάτα στις επίσημες εκδηλώσεις. Ο άλλος υποδέχεται τον Πρόεδρο της Γαλλίας χωρίς γραβάτα, ο άλλος πάει στη Σύνοδο Κορυφής χωρίς γραβάτα και με τα χέρια στην τσέπη.

Αϊ στο διάολο τους βαρέθηκα και είπα στη Θεσσαλονίκη έχουμε διπλή γιορτή, θα φορέσω γραβάτα για να τους τη σπάσω. Να ξέρουν οι Συριζαίοι ότι έτσι όπως κάνουν, δεν γίνεται επανάσταση», είπε ο κ. Μπουτάρης και αποκάλυψε: «Εχω ράψει και φουστανέλα στη Νάουσα και με την πρώτη ευκαιρία, σε εθνική επέτειο θα εμφανιστώ και με φουστανέλα. Αυτοί χωρίς γραβάτα, εγώ με φουστανέλα.  Και ότι θέλουν ας πουν. Οι Σκωτσέζοι γιατί φορούν Κιλτ;