Μπαράκ και Μισέλ: 23 τρυφερές φωτογραφίες στην 23η τους επέτειο [photos]

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥΣ

Ήταν 3 Οκτωβρίου του 1992 όταν ο τότε άγνωστος δικηγόρος Μπαράκ Ομπάμα παντρεύτηκε την Michelle Robinson.

Η Μισέλ ξεκίνησε σαν σύμβουλός του (!) στην δικηγορική εταιρεία όπου μπήκε για ένα καλοκαίρι ως εκπαιδευόμενος, ήταν όμως απόφοιτη του Princeton και του Harvard.

Ακόμη και τώρα ο Πρόεδρος τονίζει ότι η Μισέλ είναι ο «βράχος του» και ότι «έχει την εξουσία του βέτο». Είναι γνωστό ότι ο Μπαράκ τη λατρεύει και δεν διστάζει να την κατακλύζει με εκφράσεις έρωτα και τρυφερότητας ακόμη και μπροστά στις κάμερες.

Η σχέση τους άντεξε ακόμη και την ατσάλινη ετικέτα του Λευκού Οίκου: βγαίνουν ρομαντικά ραντεβού, της στέλνει λουλούδια, τη χορεύει με το πάθος και την τρέλα πρωτοετή φοιτητή. Κι εκείνη τον ανταμείβει με αμέριστη υποστήριξη και βλέμμα-φωτιά…

Μπαράκ και Μισέλ: 23 τρυφερές φωτογραφίες στην 23η τους επέτειο [photos]

Ήταν 3 Οκτωβρίου του 1992 όταν ο τότε άγνωστος δικηγόρος Μπαράκ Ομπάμα παντρεύτηκε την Michelle Robinson. Η Μισέλ ξεκίνησε σαν σύμβουλός του (!) στην δικηγορική εταιρεία όπου μπήκε για ένα καλοκαίρι ως εκπαιδευόμενος, ήταν όμως απόφοιτη του Princeton και του Harvard. Ακόμη τώρα ο Πρόεδρος τονίζει ότι η Μισέλ είναι ο «βράχος του» και ότι «έχει την εξουσία του βέτο».