Μπαλαούρας: Ο κόσμος πίστευε ότι θα ασκήσουμε μία διαφορετική πολιτική, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε

Μπαλαούρας: Ο κόσμος πίστευε ότι θα ασκήσουμε μία διαφορετική πολιτική, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε

Για την απογοήτευση των πολιτών σχετικά με την πολιτική που ασκείται από την κυβέρνηση μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας.Μιλώντας στο Βήμα Fm ανέφερε: «Yπάρχει μια αμηχανία σε μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού και μάλιστα ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και είναι λογικό να υπάρχει διότι ο κόσμος που μας ψήφισε κυρίως το Γενάρη και κάπως το Σεπτέμβρη, πίστευε ότι εμείς θα ασκήσουμε μία διαφορετική πολιτική, τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε και βεβαίως έχει αυτή την αμηχανία».

«Υπάρχει μία αμηχανία, μία επιφύλαξη, υπάρχει μία γκρίνια, εγώ τη ζω, δεν υπάρχει όμως, μία κοινωνική εξέλιξη για εξέγερση» τόνισε ο κ. Μπαλαούρας.

Όσον αφορά στο κίνημα «παραιτηθείτε» επεσήμανε ότι «η θέση της κυβέρνησης, είναι ξεκάθαρη, ότι βεβαίως μπορεί να κρίνουμε κάποιες πρωτοβουλίες, τέτοιου είδους αλλά δεν σημαίνει αυτό, ότι υπάρχει μία απαγόρευση ή οτιδήποτε άλλο».

«Τώρα, από κει και πέρα, νομίζω ότι είναι σαφές, ότι υπάρχουν πρωτοβουλίες, οι οποίες, πολιτικά μιλάω και εγώ τώρα, μου θυμίζουν τις κατσαρόλες της Χιλής» πρόσθεσε.

Μάλιστα ο κ. Μπαλαρούρας τόνισε ότι υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο κίνημα «παραιτηθείτε» με το κίνημα των «αγανακτισμένων.

«Το “Φύγετε” είναι διαφορετικό, εμείς τότε μαζί με τους Αγανακτισμένους, κάναμε μία ολόκληρη κινητοποίηση της κοινωνίας, συμβάλλαμε δηλαδή εμείς στην κινητοποίηση της κοινωνία και λέγαμε φύγετε σαν ένα αίτημα της κοινωνίας».