ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Η ΛΙΑΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΞΕ ΣΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ!!! - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Η ΛΙΑΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΞΕ ΣΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ!!!

05.09.2015 21:20

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ : “ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ… ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ”!
Τον έντονο εκνευρισμό της Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου προκάλεσε το βίντεο του ΠΑΣΟΚ που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, ενόψει των εκλογών και με αφορμή τα 41 χρόνια από την ίδρυση του κινήματος

Μέσα από τον ανάρτησή της στο facebook η Δ. Λιάνη σχολίασε το βίντεο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο περιλαμβάνει απόσπασμα από παλαιότερη ομιλία τουΑνδρέα Παπανδρέου.
«Αίσχος! Σταματήστε να προβάλετε το βίντεο τουΑνδρέα ως προεκλογικό σποτ», έγραψε, κάνοντας παράλληλα λόγο για ανάξιους επιγόνους του Ανδρέα, διαπλεκόμενους και «αρνητές της πολιτικής του παρακαταθήκης, οι πολιτικοί υπάλληλοι των διαπλεκόμενων συμφερόντων δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τον διασύρουν και να τον ταυτίζουν με τις μεταλλαγμένες απόψεις τους». Μάλιστα, ζήτησε από τους «επιγόνους» να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και να παραιτηθούν.
«Τρίζουν τα κόκκαλα του με την παρακμή σας. Κάτω τα χέρια από την μνήμη του», πρόσθεσε, κάνοντας παράλληλα αναφορά σε «λαθρομετανάστες», στην υπόθεση Siemens, στη Συρία και στο σχέδιο Ανάν το οποίο, όπως σημείωσε, ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν αποδεχόταν.

 

Σ.Σ. Fimotro : η μοιραία γυναίκα που διέσυρε εν ζωή τον μακαρίτη Ανδρέα, διαμαρτύρεται τώρα γιατί τον διασύρει το ΠΑΣΟΚ! Τι άλλο θα δούμε σε αυτή την προεκλογική περίοδο…

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017