Με τίτλο «Ρήτρα Σόιμπλε για το χρέος!» κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή η «Αγορά». - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Με τίτλο «Ρήτρα Σόιμπλε για το χρέος!» κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή η «Αγορά».

06.05.2016 01:53

H “ΑΓΟΡΑ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Με τίτλο «Ρήτρα Σόιμπλε για το χρέος!» κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή η «Αγορά».

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών απαιτεί μόνιμο κόφτη δαπανών όσο θα διαρκεί η αποπληρωμή των δανείων που έχει λάβει η Ελλάδα…
Επίσης η «Αγορά»:
·        δημοσιεύει ρεπορτάζ για την ψηφοφορία-εξπρές του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου πριν από το κρίσιμο Eurogroup και για τις μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
·        αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθαρίζει στους συνεργάτες του πως δεν θα υπογράψει τη συμφωνία με τους δανειστές ακόμη και αν του ζητηθεί από τους Ευρωπαίους.
·        φιλοξενεί συνέντευξη του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος δηλώνει για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές: «Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο».

Τέλος, η εφημερίδα δημοσιεύει συνεντεύξεις του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος δηλώνει: «Το ΤΑΙΠΕΔ δεν διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον» και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τονίζει: «Ας παραιτηθούν μια ώρα αρχύτερα».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017