ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΘΝΟΥΣ»- Επίθεση κυβέρνησης κατά Κουμουτσάκου

 

Αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ της Όλγας Γεροβασίλη και του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου, μετά από δημοσίευμα του Έθνους για τις σχέσεις του με τον δημοσιογράφο Τάκη Μουσσά.

  • ΕΘΝΟΣ On Line

 

 
Επίθεση κυβέρνησης κατά Κουμουτσάκου

 

«Έκπληκτη η κοινή γνώμη πληροφορείται από σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας “ΕΘΝΟΣ” τις ένθερμες σχέσεις ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο. Πολύ περισσότερο όταν, όπως έχει αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες, η ΝΔ πλήρωνε τακτικά στα πρόσωπα αυτά, μεγάλα χρηματικά ποσά» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κ. Γεροβασίλη, και συνεχίζει: «Ο κ. Κουμουτσάκος, που σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε ήδη ζητήσει παραιτήσεις, οφείλει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του».

Την ίδια ώρα, η κ. Γεροβασίλη αναφέρει ότι η νέα ηγεσία της ΝΔ είναι «έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη».

Οξύτατη ήταν η απάντηση του Γιώργου Κουμουτσάκου, που σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Στην εποχή της Κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα, τρέχουσες συνομιλίες μεταξύ εκλεγμένου βουλευτή – Εκπροσώπου Τύπου πολιτικού Κόμματος και δημοσιογράφου, που γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη, καταγράφονται από κρατικές υπηρεσίες, δημοσιοποιούνται και μετά παραποιούνται δολίως από την Κυβερνητική Εκπρόσωπο!

Η γκεμπελικής έμπνευσης, χονδροειδής απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων αποδεικνύει ότι, με τρόπο βορβορώδη, στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης.
Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί είναι ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι. Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις.
Ο πανικός της κατάρρευσης τους μεταλλάσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντίπαλου. Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία.
Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κουμουτσάκος σκοπεύει να καταθέσει μήνυση εναντίον της κ. Γεροβασίλη.