Μετά το μυστήριο η Αμφίπολη έγινε επιτραπέζιο | Mikrometoxos.gr

Μετά το μυστήριο η Αμφίπολη έγινε επιτραπέζιο

09.03.2016 22:00

Για μήνες ολόκληρους κυριαρχούσε στα δελτία ειδήσεων και στην καθημερινότητά μας. Μέχρι και προεκλογικές εκστρατείες βασίστηκαν πάνω στον αρχαιολογικό χώρο στον Τύμβο Κάστα της  Αμφίπολης που είχε συγκεντρώσει το διεθνές ενδιαφέρον. Πλέον η σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη έγινε και επιτραπέζιο.

Η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών Δεσύλλας, εμπνεύστηκε από την Αμφίπολη, και δημιούργησε το επιτραπέζιο στο οποίο οι παίκτες θα πρέπει να σώσουν το ιστορικό μνημείο από τις κατολισθήσεις.

«Η σημαντικότερη ανασκαφή των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, ο αρχαιολογικός χώρος της Αμφίπολης, απειλείται από κατολισθήσεις. Διαφορετικές ομάδες αρχαιολόγων δουλεύουν πυρετωδώς με σκοπό να διασφαλίσουν όσα περισσότερα αρχαιολογικά ευρήματα μπορούν.

«Στο οικογενειακό παιχνίδι “Αμφίπολη” καλείστε να συντονίσετε όσο καλύτερα μπορείτε την ομάδα αρχαιολόγων σας που θα διασώσει τα περισσότερα πολύτιμα ευρήματα, μένοντας στην ιστορία ως οι καλύτεροι αρχαιολόγοι όλων των εποχών», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην περιγραφή του παιχνιδιού από την εταιρεία Δεσύλλας.

amfipoliamfipoli2

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017